Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

printscreen

Foto: printscreen

Bojan Tomović je u poslednjem intervjuu otvorio dušu i ispričao dosad nepoznate informacije o svom odnosu sa Miljanom Kulić.

- Čim Miljana izađe iz "Zadruge 3", ženim je! Više od svega bih voleo da joj napravim jednog Crnogorca bipolarca! Miksi opičena, ja bipolaran, to mu dođe novi Ajnštajn! Jesam ja Crnogorac, ali sada sam i musliman tako da će se dete zvati Selim, a ako bude žensko zvaće se Alma, što znači duša - počeo je priču pevač za Svet.

- Miljana mene voli, to se vidi iz aviona, luda je za mnom. Zola (prim.aut. Lazar Čolić) nema nikakve šanse pored mene. Psihički bolesnici imaju prenaglašenu želju za s****m pa smo tu isti. Ona koristi Zolu samo za svoje potrebe, dete uopšte nije bilo njegovo. Dete koje je abortirala je moje!

Bojan Tomović

printscreen

Foto: printscreen

- Pre nego što je ušla u "Zadrugu" govorila mi je da joj kasni, unutra se ispostavilo da je trudna. Da je rađen DNK bilo bi potvrđeno da je dete 100% moje. Mi smo ostvarili kontakt tako što me je svako malo zivkala da mi peva i da me oraspoloži, jer ja imam te minus faze. A onda je to preraslo u žestoku patologiju. Ja jesam otišao u Niš kod nje da se poslovno dogovorimo pošto je htela pesmu. Htela je prvo sama da peva, pa posle sa mnom. Rekao sam joj da to košta 3.000 evra, 1.500 unapred. Svi drugi su joj tražili mnogo više - nastavio je priču Bojan.

- Pošto sam tada išao u Beograd preko Albanije svratio sam i kod nje u Niš. Tu ti ja ukapiram da ona hoće sve osim pesme. Nisam video ništa od tih para, ali je zato ona videla ono što treba. Odsedali smo u jednom hotelu, ona je zauzvrat taj hotel reklamirala na svom Instagramu.