Ana i David
Screenshoot Instagram
Ana i David

Screenshoot Instagram

Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram

Sinoć je gost u emisiji ,,Zadruga-Narod pita" bio Lepi Mića. Njega je ugostio voditelj Ognjen Nestorović. U jednom momentu u emisiji se uključila gospođa, koja navodno poznaje Davida Dragojevića.

- Ja poznajem Davida privatno i znam kako živi. Ima mali lokal u kom rade njegova sestra i mama. To je stvarno ništa, nije kako treba. Nemaju ni za tri litra benzina. On je živeo kod mame sa bratom, stalno su bili u Veterniku, koliko nisu imali, jedino ta Biljana što je frizerka, ona drži tu radnju, ona nije ni frizerka - rekla je gospođa, pa dodala:

PROČITAJTE JOŠ:

- Gospodine sve što pričate jeste tako, mislim da je jako dobro što se vi zalažete za mlade i što ih gurate na neku način da se bore da budu ono što jesu. Neki saslušaju, neki ne. Ja poznajem i Aleksandru, to je jedno tako fino dete, stvarno je kulturna devojka i baš onako prirodna i ljubazna, bar onoliko koliko je proživela u životu, stvarno je dobra devojka i dobra je mama. Samo još nešto da kažem, oni su bili vereni.

- Ona je ušla kao verenica Davida Dragojevića koju je on štitio do Nove godine. Ja sam bio kivan samo nakon što se ona vratila unutra, zbog njihovog odnosa i kako su se ponašali prema njoj - ispričao je Mića o Aleksandri.

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!