Ana i David
Screenshoot Instagram
Ana i David

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Starleta i bivši sportista su ponovo u vezi i jedva čekaju da odu na novo zajedničko putovanje.

Zvezde "Zadruge 2" su se nedavno vratile iz Egipta, gde su provele dve nezaboravne nedelje.

"Na odmoru smo se još više zbližili i zavoleli. Putovanje nam je mnogo značilo. Pamtićemo ceo odmor, pa ne možemo ništa posebno da izdvojimo, jer nam je od prvog do poslednjeg dana bilo prelepo", priča David.

"Sve je bilo baš onako kako smo planirali, konačno smo bili na zasluženom odmoru, sami, daleko od svih. Imali smo svoj mir i privatnost, a to nam je baš falilo. Maksimalno smo iskoristili svih 14 dana", rekao je bivši sportista.

Ana i David

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

"Za Egipat smo se odlučili jer ja volim peskovite plaže i toplo more i još u "Zadruzi" sam pričala da želim da odem tamo da posetim beduinska sela i da deci delim slatkiše", objasnila je Koraćeva.

David je otkrio i to na koji način je ugađao svojoj devojci.

"Svako jutro sam joj donosio doručak i čaj u krevet", rekao je Dragojević.

Ana i David

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

David se prisetio i anegdote koja se dogodila, a koju će pamtiti kada je starleta izgorela na suncu, a on je hteo da joj pomogne.

"Tražio sam živo jaje da mi donesu u sobu. Trebalo je da iskoristim samo belance, da Ana time namaže lice, jer je izgorela, ali sam razbio jaje i krenuo da mutim i belance i žumance. Jedva sam objasnio zaposlenima u hotelu da mi treba živo jaje, a onda sam morao ponovo da idem po hotelu u ponoć i da kao lud tražim novo jaje", završava priču David.

BONUS VIDEO:

Luna Đogani i Anabela u svađi?! Neće da sluša majku, svega joj je preko glave?