Ana i David
Screenshoot Youtube
Ana i David

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Rijaliti par Ana Korać i David Dragojević ljubav su ozvaničili su tokom boravka na velelepnom imanju, a nakon izlaska iz ,,Zadruge 2", tvrde da im ,,ruže cvetaju" u ljubavi.

Odmah na početku Koraćeva je ispričala o pehu sa prstenom koji je imala, kao i koliko joj je trebalo da izgovori ,,da" svom izabraniku.

- Prsten mi je najlepši poklon. Pokrenuo je lavinu komentara, ja sam sitna devojčica i bio mi je veliki prsten, pa je morao da se pravi novi, a sada je taman. Sekund mi je trebalo da mu odgovorim - započela je Ana.

Potom je David ispričao kako se odlučio baš za taj trenutak da iznenadi Anu i klekne pred njom.

- Ja sam želeo to, ali sam čekao pravi trenutak, znam kako je u ,,Zadruzi" pričala da bi volela da se to desi na moru, pa sam ja gledao to tako i bude. Nju su pozvali u Tursku, kako bi bila promo lice jedne klinike, a tamo su slabo pričali engleski, čovek je meni dao smernice i pomogao mi je oko tih stvari. Imali smo peh pre nego što smo trebali da odemo tamo - ispričao je David, a potom se ubacila i Ana.

Ana i David

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- On je meni rekao da idemo na večeru i rekao mi da se obučem lepo, da izaberem neku haljinu, ali ja sam bila zaboravila štikle u studiju i onda nisam ni htela da idem. Čak smo se i posvađali u kolima - izjavila je zadrugarka, te ju je David dopunio.

- To je bila havarija, digla mi je pritisak, kad smo ulazili, svirala je jedna devojka violinu za nas, sto, kristali, ja sam se dogovorio sa kapetanom i dečkom koji radi na brodu, da kad izađemo napolje, da nas slika, pa je krenula pesma od Kaće Živković ,,Ljubav" - dodaje Dragojević.

Za kraj druženja ljubavni par ispričao je i utiske roditelja. Dok je Anina majka Ljiljana Korać bila šokirana činjenicom da joj je ćerka verena, sa druge strane, Davidovi roditelji Biljana i Goran Dragojević bili su presrećni zbog buduće snajke.

- Ja nisam smela majci da pošaljem, kad sam poslala, napisala sam joj :

,,Vidi što je lep klip", a ona ne odgovara deset minuta, pa me je pitala šta to treba da znači i posle nas je zvala i baš je bila srećna - ispričala nam je Koraćeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teskta pogledajte ceo intervju sa Anom i Davidom o njihovoj veridbi.