Biljana David Ana
Printscreen
Biljana David Ana

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Došli su Ana i David, da ostanu dva ili tri dana, pa idu nazad za Beograd. Skupilo se društvo, pekli smo roštilj. Imala sam želju da dođu, da se malo više upoznamo. Društvo naše, porodica, prijatelji", otkrila je Biljana.

Biljana Dragojević

printscreen

Foto: printscreen

Podsetimo, na samom početku ljubavne veze između Ane i Davida, Biljana nije podržala izbor svog sina, a u razgovoru je ispričala i šta sada misli o Koraćevoj.

"Davidov izbor je Davidov izbor. Prosto, tu se ne mešam. Okej, devojka je fina i kulturna. Ako njemu odgovara i meni odgovara. Da ne bude da menjam ploču, jer ja jesam stajala uz Aleksandru, dok nije počela da laže", odgovorila je Biljana.

David RASKIDA sa Anom, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom! (VIDEO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 07.08.2019. 21:00 - 08.08.2019. 10:12 Sledi potpuni obrt! Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2, Foto: E-stock/Milos Rafailovic Ana Korać i David Dragojević su definitivno jedan od najkontraverznijih parova rijalitija Zadruga. Podsećamo da su njih dvoje započeli vezu, dok je Dragojević još uvek bio veren sa Aleksandrom Subotić, a on nikada zvanično i nije raskinuo sa bivšom verenicom.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom