Ana i David
printscreen
Ana i David

printscreen

Ana i David, Foto: printscreen

U emisiji "Narod pita", sinoć je bila gost Ljuba Pantović. Ona je odgovarala na niz zanimljivih pitanja koja su zanimala publiku ovog popularnog TV- formata.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što je odgledala snimak u kom je ušla u žestoku raspravu sa Davidom Dragojevićem, prokomentarisala je video klip, a potom otkrila nešto iz njegovog života sa Anom Korać, što niko nije znao.

Ljuba Pantović

Printscreen

Ljuba Pantović, Foto: Printscreen

- On je imao problem sa mnom, jer sam počela da iznosim informacije o njemu. Ovo je meni simpatično. Dva debila se uhvatilii pod ruku, pa grakću. Ovaj pobeže od lakiranja nokitiju, ovaj drugi će sa svojom devojkom Anom da započne biznis, a to je skidanje putem video-poziva za novac. Možda je to izbilo iz gej kluba u Barseloni, to su neke moje informacije. Ja ću prva da platim, da skinem te slike i stavim na bilbord da im pomognem, jer vidim da imaju krizu identiteta i krizu novčanika, biću humana i pomoći ću im - prokomentarisala je Ljuba.

Dragana Mitar i Olja Bajrami dele sve, pa čak i NJEGA! (FOTO)

AUTOR: Vesna Đorđević DATUM I VREME: 22.08.2019. 07:00 Kad im dosadi njihov, poližu i tuđ sladoled Olja Bajrami i Dragana Mitar, Foto: Danijel Rakočević Vrele zadrugarke Dragana Mitar i Olja Bajrami spas od vrtoglavih vrućina pronalaze u rashlađivanju sladoledom. Naime, bivše cimerke i na Crnogorskom primorju dele životni prostor, a paparaco „Alo!"

Poslišajte šta je još Ljuba otkrila u ovom razgovoru:

 BONUS VIDEO:

Rada Manojlović se UDAJE! Otkrivamo tačan datum i KO je njen izabranik!

 

Komentari (1)

Crni

22.08.2019 09:56

Bolji biznis je snimanje porno filmova. Nekoliko hiljada evra dnevno. Gde to jos ima?