Dalila
printscreen
Dalila

printscreen

Dalila , Foto: printscreen

Dalila Dragojević je potpuno odlepila kada je uhvatila muža u laži.

Naime, Dejan je Dalili rekao da ide na spavanje, a onda se uhvatio u koštac sa cimerima u spavaćoj sobi Bele kuće, koji su pravili nikad bolju atmosferu:

PROČITAJTE JOŠ:

Govore mi ljudi da si ovde i da je ludilo. Sram te bilo za sve! Šta ti je smešno? Nisam normalna i neću biti nikad i ti si me tako upoznao. Sedim u salonu mislim da spavaš, a kažu mi da praviš cirkus - vikala je Dalila na muža povređena jer je izrekao laž.

- Šta ja to mogu da radim, naravno da mi je smešno... Nemoj da praviš ovakve scene - rekao je Dejan iznenađen zbog ponašanja svoje žene.

- Nećeš ti mene nikad više da praviš budalom - dodala je Dragojevićka.

 BONUS VIDEO:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

On je izbačen iz Zadruge! Ukućani vrisnuli kada su čuli da je Ognjen izgovorio njegovo ime!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 27.10.2019. 07:25 Otišao! Zadruga, Foto: printscreen Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Dalila Dragojević, a ona je za potrčke izabrala Draganu Stojančević i Gagija Đoganija, dok je omiljena ličnost bila Nataša Radan. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Draganu, a najmanje SMS glasova publike imao je Darko Petkovski Spejko i drugi je nominovan.

 

Komentari (1)

Dd

27.10.2019 09:23

Da li će Dalila shvatiti da je njeno vreme prošlo? Ljubomorna, posesivna, patetična do bola, a povrh svega gluma, gluma... Šta je radila Milici K.? A ovo što reče Miljani (bez obzira ko je i kakva je), za osudu je! Napolje Dalila, da Dejan može lepo da šeta po stolu, skače po njemu i divlja! Grozni su!!!