Dalila Dragojević
Screenshoot Youtube
Dalila Dragojević

Screenshoot Youtube

Dalila Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Dalila Dragojević sinoć je plakala u "Zadruzi" kada se raspravljala sa Marijom i Miljanom Kulić o njenom odnosu sa majkom njenog supruga Dejana, Biljanom Dragojević.

PROČITAJTE I:

 

Ona je otkrila neke od najgorih stvari koje joj je svekrva rekla.

- Biljana je meni govorila: "Dabogda ti rak pojeo matericu". Mene je sramota njene sramote, nemojte to da radite! Mene je sramota njene sramote, ali nema veze neka dođe i neka bude tu. Ja neću da pričam sve detalje našeg odnosa. Mislite sve najgore, nije se javio, najgori je, neka je najgori! Ja od te žene nikada nisam dobila izvinjenje, samo pljuvanje po novinama. Ne znam da li ćemo ikada biti u dobrim odnosima, a Dejanu sam rekla da uvek ode kod nje kad oseti potrebu. Odvajamo se jer smo sve ove godine bili sami. On mene nikada nije zaje*ao! Niko nas nije pozvao da idemo u Veternik! - pričala je Dalila.

Dalila Dragojević

Screenshoot Youtube

Dalila Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Biljana je odvratna! Biljanu ja ne podnosim, ali kažem da mi je žao da dečko plače. Majka mu je! Biljana mene mrzi, ali majka mu je. Nisam - govorila je Marija.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Dalila, bezveze si ušla u raspravu sa mnom. Nema potrebe, ja sam rekla samo ono što sam mislila. Moja majka o Biljani misli sve najgore, ali on treba da joj se javi da bi bili srećni. Nemoj da plačeš! Nismo znale sve detalje priče, bile smo u rijalitiju godinu dana! Slušaj šta je govorila Biljana Dalili: "Dabogda joj rak pojeo matericu" - rekla je Miljana.

Ceo potresni razgovor poslušajte u nastavku:

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Dalila otkrila sve: David je molio Dejana da se pomire!

 


 

Komentari (2)

Ana

12.09.2019 08:41

Dalila je zlo nevidjeni, unela je haos u jednu porodicu, rastavila sinove od majke a za sve to okrivila Aleksandru.

Masa

12.09.2019 09:41

@Ana - Tacno tako.Citav puter na glavi Dalile se vidi na klipovima Parova.Dejan joj je ulaznica kod oca koji se odricao nje bas zbog ponasanja.Manipulise za medalju.Ova njena pudlica Dejan sve slusa nju.Ona mu je zabranila kontakt sa majkom.Eno mu babo sada.D