Dalila i Dejan Dragojević
printscreen
Dalila i Dejan Dragojević

printscreen

Dalila i Dejan Dragojević, Foto: printscreen

Mesecima unazad se spekulislao da će Dalila i Dejan Dragojević postati učesnici nove sezone rijalitija Zadruga. Njih dvoje su poznati široj javnosti još iz prethodnog rijalitija "Parovi" u kom su započeli svoju ljubavnu romansu. Dalila je čak osvojila krunu i pobedila u Parovima.

PROČITAJTE JOŠ:

Dalila i Dejan Dragojević učestvovaće u "Zadruzi 3", koja počinje 6. septembra na "Pinku". Uhvatili smo ih u prostorijama "ružičaste" televizije gde su snimili svoj profil, a nakon obavljenog posla su dali ekskluzivni interviju za naš portal!

Rešili su da progovore o uslovima koji su postavili za ulazak u imaginarijum, ali ne samo to već je Dalila progovorila o svom odnosu sa Aleksandrom Subotić.

Sve detalje možete saznati u video snimku:

 

Dalila i Dejan uslikani ispred Pinka! Otišli da potpišu ugovor za Zadrugu 3, pa doživeli strašan peh nasred ulice!

AUTOR: G. Todorović/I. Mikić DATUM I VREME: 26.08.2019. 20:19 - 26.08.2019. 21:56 Ovome se nije nadala. Dalila i Dejan Dragojević, Foto: Alo!/Goran Todorović Mesecima unazad se spekulislao da će Dalila i Dejan Dragojević postati učesnici nove sezone rijalitija Zadruga. OTKRIVENA POZADINA! Evo zašto se Dalila pomirila sa Davidom i Anom Korać!