Dalila Dragojević
E-Stock / Momir Čubrilović
Dalila Dragojević

E-Stock / Momir Čubrilović

Foto: E-Stock / Momir Čubrilović

Dalila Dragojević je nekada važila za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija, danas ne liči na sebe od pre četiri ili pet godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Plastični hirurzi navodno su joj uništili usne i jagodice, zbog čega je, kako piše Rijaliti, danima bila u depresiji i nije izlazila iz kuće.

Ona je oduvek sanjala da smanji nos i poveća usne, maštala je da će to biti vrhunac njene lepote i da će je promeniti nabolje, ali desilo se suprotno.

"Dalila se na javnoj sceni BiH pojavila pre tačno šest godina, kada se predstavljala kao starleta Dalila Moreno. Družila se sa pokojnom starletom Slađanom Guduras, koja je bila njen idol i primer kako uspeti u životu, samo ju je mučio izgled kojim nije bila zadovoljna. Nije imala dovoljno para za svoje želje, pa je rijaliti bio ostvarenje njenog sna, visoki honorari, a ubrzo i pobeda u "Parovima" pre nekoliko godina. Čim se skućila sa mužem Dejanom Dragojevićem, odlučila je da se pozabavi izgledom", počinje priču izvor Rijalitija.

Dalila Moreno

alo.rs

Dalila nekada, Foto: Printscreen

"Ona je imala zamisao da njen nos bude dosta manji od onog kakav joj je priroda podarila, da usne budu punije, a jagodice jedre i osvežene. Iako joj je plastični hirurg govorio da mora da bude pažljiva i umerena u onome što radi, Dalila ga nije slušala, već je terala po svome", kaže izvor blizak učesnici rijalitija.

"Operacije su odrađee kako je ona tražila, ništa manje od količine kubika koje je zacrtala. Neko vreme je bila pod otocima, pa nije imala utisak kako sve izgleda, ali kada su otoci spali, Dalila je stala pred ogledalo i bukvalno vrisnula od muke. Rekla je: "Uništila sam se operacijama. Izgledam kao otekla majmunica". Ugledala je ogromne naduvene usne, nos koji nije očekivala i jagodice koje su njenu glavu učinile ogromnom. Plakala je na sav glas, malo je falilo da povredi samu sebe jer su rane od operacije bile sveže. Nedeljama nije nigde izlazila, bila je u depresiji jer je znala da nazad nema, posebno kada je nos u pitanju. Dejan je sve vreme bio uz nju i tešio je. Uz njega je jedva preživela užas koji su operacije učinile od njenog lica, ali sada je sve to malo leglo na svoje", završava izvor blizak Dalili.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

BONUS VIDEO

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...

 

Komentari (1)

Rade

05.11.2019 15:40

To je ona sama kazala.