Lea Šekarić
Printscreen
Lea Šekarić

Printscreen

Foto: Printscreen

Pored Maje Marinković, sinoć se u Belu kuću rijalitija "Zadruga" uselila i devojka koju do sada nikad nismo videli u rijalitiju. Osmehom je odmah razoružala sve, a pravo iznenađenje je nastalo kada je otkrila da je ćrka srpske sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić.

PROČITAJTE JOŠ:

Lea je krenula stopama svoje majke i takođe se bavi streljaštvom, a ono što je svima odmah zapalo za oko jeste da je izuzetno lepa.

Lea je veoma vezana za majku, a Jasna je takođe i njen trener. Majka i ćerka mnogo vremena provode zajedno, a često odlaze i na zajednička putovanja.

Lea Šekarić

Printscreen

Foto: Printscreen

Atraktivna brineta pred ulazak u Belu kuću otkrila je da "Zadrugu" prati od prve sezone i da je odlučila da uđe u rijaliti jer ju je zanimalo kako će se snaći u tom formatu.

""Zadrugu" pratim od prve sezone i uvek me je zanimalo kako bih se snašla i time sam se vodila. Mama me je podržala. Ne volim sebe da hvalim, ali ono što je presudno jeste da sam druželjubiva. Loše strane, kada su u pitanju igre umem da prihvatim poraz, ali ne volim da gubim. Mogu brzo da planem i ne volim laž", rekla je Lea u studiju, tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Lea Šekarić

Printscreen

Foto: Printscreen

Ona je priznala da joj je simpatičan Stefan Karić, ali samo kao drug, budući da trenutno ima dečka.

"Verujem da je totalno drugačija priča kada se uđe. Simpatičan mi je Stefan Karić i mogla bih da se družim sa njim, jer je fin dečko. Trenutno sam zauzeta i baš sam se zaljubila. Dečko me nije ispratio večeras, ispratili su me majka i brat", rekla je Lea.

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Komentari (1)

knez

20.10.2019 10:22

Trenutno sam zauzeta i baš sam se zaljubila. Reče ona i udje u pakao bluda i nemorala.