Aleksandra Subotić, Karađorđe Subotić, Aleksandar Čabarkapa
Nenad Vujanović/Vladimir Markovi
Aleksandra Subotić

Printscreen/instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen/instagram

Nakon raskida sa Davidom Dragojevićem, Aleksandra Subotić je uplovila u vezu sa Petrom Pecom Raspopovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njihov odnos intrigira javnost, pogotovo zbog razlike u godinama, ali i zbog fotografija raskošnog života koje Subotićeva deli na svom Instagram profilu sa novim dečkom.

Njen stric, Srboljub Subotić, otkrio je šta misli i vezi Aleksandre i Pece:

- Po mom mišljenju, Aleksandra verovatno ima neke emocije prema tom čoveku, čim je toliko dugo sa njim. Ali, s druge strane, čovek je ekonomski očito jako stabilan i ima mnogo para. A i Aleksandrina ćerkica ga zove "tata" - započeo je Srboljb Subotić.

Aleksandra Subotić

Printscreen/instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen/instagram

Srboljub je ispričao kako je Aleksandra pobesnela kad je saznala da je njen otac Karađorđe Subotić njoj iza leđa namestio Aleksandru Čabarkapi da se sretne sa malom Magdalenom, a dodao je i da je još uvek neizvesno da li će njegov brat i bratanica ući u treću sezonu "Zadruge".

Aleksandra Subotić

Printscreen/instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen/instagram

 

- Magdalena je sinoć bila kod Karađorđa, jutros ju je pokupio Pecin vozač, a Aleks je još u Crnoj Gori. Dete je prošli put bilo kod komšinice i otišlo je kod dede. Aleksandra je trebalo da pozajmi neke pare Karađorđu pa ga je ispalila jer je Ljuba urgirala i onda su se tad zakačili. Što se tiče rijalitija, Karađorđe je uzeo neke pare unapred i potpisao ugovor za "Zadrugu", ali se još uvek ne zna da li će ući. Za prošlu sezonu nije dobio ni dinar jer je diskvalifikovan. Što se tiče Aleksandre, ona neće da uđe u rijaliti zbog Pece, ali je ima ugovor sa produkcijom, pa će se videti šta će tu biti - dodao je Srboljub.

Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

 

Pogledajte BONUS video:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!