Bojan Tomović
Screenshot Facebook
Bojan Tomović

Screenshot Facebook

Foto: Screenshot Facebook

Pomama koja vlada za učešćem u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" je nikad veća, a dok je potvrđeno učešće nekoliko učesnika - Stefana Karića, Jelene Pešić, Gagija Đoganija, Filipa Mijatova i Marka Janjuševića Janjuša, imena ostalih budućih stanara Bele kuće se uveliko nagađaju u domaćim medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

"Nikada nismo bili zainteresovani za učešće Bojana Tomovica u "Zadruzi 3". Istina je da je on na sve načine pokušavao da dođe do čelnih ljudi "Pinka" kao i članova produkcije, kao i da je poslao na desetine poruka kako je zainteresovan za učešće u rijalitijuž", zvaničan je odgovor produkcije.

Bojan Tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

Da je Bojan Tomović spreman na sve govori i činjenica da je nedeljama unazad bez trunke stida i srama izmišljao kako je zaljubljen u majku Miljane Kulić, Mariju Kulić, dok je pre toga fingirao vezu sa njenom ćerkom, a sve kako bi privukao pažnju medija i na taj način postao interesantan čelnicima TV Pink.

BONUS VIDEO:

Toma Panić izneo sve detalje nasilja nad Nadeždom!

 

Ovo je KOMPLETAN spisak učesnika Zadruge 3! Od TRANSVESTITA do KRIMINALACA! (FOTO)

AUTOR: B.Z. DATUM I VREME: 22.07.2019. 13:51 - 09.08.2019. 17:45 Goreće Bela kuća! Nakon što se završila "Zadruga 2" bez prestanka se spekuliše o budućim učesnicima "Zadruge 3", koja sa emitovanjem kreće od septembra ove godine na TV Pink.