Zoki Šumadinac
Alo/ Jošida Masanori
Zoki Šumadinac

V. Đorđević/Alo!

Zoki Šumadinac, Foto: V. Đorđević/Alo!

Zoki Šumadinac (44) je tri puta pokušao da se ubije! Ovo otkriva njegova bivša supruga Dejana Radosavljević (43) iz sela Junkovac.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona kaže da su sadašnjeg takmičara Zadruge 3 seljani vadili iz septičke jame i dva puta skidali sa drveta na koji je hteo da se obesi!

"Zoran je lud! Pokušao je nekoliko puta da izvrši samoubistvo. Prvi put je skočio u septičku jamu. Kad su ga videle komšije, jedva su ga izvukli. Drugi put je tražio konopac da bi se obesio i šljivu. Spasao ga je u poslednji čas jadan čovek iz Natalinaca. I treći put su ga skidali sa nekog drveta. Ma to celo selo zna. On ja baš labilan", priča Dejana o svom bivšem mužu, s kojim ima sina tinejdžera.

Zoran Šumadinac

Screenshoot Youtube

Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube

 

Ona dodaje da je kontroverzni pevač, koji je preko noći postao Jutjub zvezda, želeo da sebi prekrati muke nakon što mu je otac saznao da je gej.

"Zoran voli muškarce, imao je se*s sa njima. Kad mu je otac to saznao, mnogo se naljutio. Stalno su se svađali zbog toga, a Zoki to više nije mogao da izdrži, pa je hteo da se ubije", priča Dejana, koja je uzburkala javnost šokantnom ispovešću u kojoj je otkrila i da ju je Zoki tokom braka tukao i podvodio.

I Dejanina maćeha Gordana Radosavljević smatra da je njen bivši zet zreo za psihijatra.

Zoran Šumadinac

Masanori Jošida/Alo!

Zoran Šumadinac, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Ni posle tri pokušaja samoubistva on nije želeo stručnu pomoć. Mada čisto sumnjam da bi iko mogao da mu pomogne. Evo, on laže narod da je imao tri kliničke smrti, a u stvari je hteo sebe da ubije", priča Gordana i dodaje da se pevač zapravo bavi nadrilekarstvom.

"Izmislio je kliničke smrti da bi ubedio ljude kako je imao kontakt s onim svetom, pa kao zna da leči i vača. Zamlaćuje narod, a sebi diže cenu!

Zoran Šumadinac

Printscreen

Zoran Šumadinac, Foto: Printscreen

I Zokijeva majka je pokušavala da se ubije, tvrdi Šumadinčeva bivša tašta Gordana.

"Njegova majka Zdravka se takođe vezala o drvo! Samo što bi ona vezala konopac za noge, pa bi se okačila na drvo šljive. Ne znam šta je htela time da postigne. Izgleda da je to nasledno", priča Gordana.

Čitava Srbija mu se smeje, a evo ko je zaista Zoki Šumadinac! Niko nije znao da je on samohrani roditelj!

AUTOR: Espreso/B.Z. DATUM I VREME: 03.09.2019. 19:25 - 03.09.2019. 20:33 Tvrdi da čisti negativnu energiju i radi astrološka predviđanja! Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Masanori Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, odlučio je da pokori estradu, a kako samouvereno kaze na dobrom je putu. Od 6.

Pogledajte BONUS video:

Ljuba Pantović se pojavila na Pinkovoj žurki sa zavojima na licu!

 

 

Komentari (1)

Krusevac

21.09.2019 13:08

Dejana ista si kao i on cim si se udala za njega zato tvoju bruku ne pricaj nikom