Milica Kemez
Alo.rs
Milica Kemez

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Inače, ona je strahujući čak tri puta odlagala ovaj zahvat, koji je uradila kako iz estetskih, tako i iz zdravstvenih razloga.

Milica Kemez

Pink

 Foto: Pink

- Ja nisam htela da se to zna... Ja sam kao dete lomila nos dva puta. Kost je srasla i ja sam imala problema sa disanjem. Uvek me je nervirala ta kost koja je srasla. To se nije mnogo videlo, ali sam ja primećivala i smetalo mi je. Operisala sam se u 8 ujutru i već posle 15 sati su me pustili da izađem - ispričala je Milica.

Bora Santana Milica Kemez

Pink

Foto: Pink

- Imala sam i tu devijaciju, nisam mogla lepo da dišem... Svakako mi je i estetika bitna, ali sam se operisala iz oba razloga. U ponedeljak treba da vadim tampone, u subotu skidam tu masku i flastere. Na sreću, moja koža se brzo regeneriše, tako da ne bi trebalo da bude problema. Sve je prošlo bez komplikacija, na sreću. Nekim devojkama se zatvori oko, budu u podlivima... Moj doktor je mnogo dobar i sve je u najboljem redu. Ja sam se generalno mnogo plašila operacije, stresirala sam se i već tri puta sam otkazivala operacije iz tog velikog straha, ali sam sada konačno odlučila da to uradim. Nadam se da će biti lepo - zaključila je Milica Kemez.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Ha

09.08.2020 02:06

Iz zdravstvenih razloga? Eto sale, eto doskocice. Licno sam iz zdravstvenih razloga imala operaciju devijacije nosne pregrade i samo to. Gledala sam takve, koje su radile plastiku, a sve su se vadile na zdravstvene razloge. Isle su toliko u svojim glupostima, da su govorile, da plasticnom operacijom imaju prcast nos, da bi im i deca imala takav. S'obzirim na njen izbor momka, verovatno je i njen domet toliki.