Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora
Dejan Briza/Alo!
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: Dejan Briza/Alo!

Veza Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore zaista drži veliku pažnju javnosti, te se njihova veza dovodila u pitanje bezbroj puta. Uprkos svemu njih dve skoro 2 godine uspevaju da održe vezu koja je i dalje tabu tema.

Šokantna SLIKA Sanje Stanković bez trunke šminke na svom licu! BLAM ILI NE?! (FOTO+ANKETA)

AUTOR: Goran Todorović DATUM I VREME: 12.08.2019. 14:05 - 12.08.2019. 14:27 Bez šminke! Sanja Stanković, Foto: Alo Niko ne voli kad je uhvaćen nespreman za slikanje, naročito poznate žene kada nisu našminkane. Alo.rs je došao do privatne arhive fotografija Sanje Stanković i evo kako izgleda bez šminke.

Naime Alo.rs je došao do privatnog razgovora poznate rijaliti učesnice koja je u dugogodišnjem braku ali joj nije smetalo da pošalje ekspicitne fotografije i poruke bivšoj učesnici zadruge Jovani Tomić Matoroj. 

Morena Marijanovic

Alo.rs

Morena Marijanovic, Foto: Alo.rs

Ona je u sitne sate zvala Jovanu na jahtu i u kuću svog muža, da se vide ali pre nego što je uspela da dobije odgovor od Jovane, dobila je odgovor od Sanje Stanković.

PROČITAJTE JOŠ:

 Kontaktirali smo Sanju povodom ovog skandala, te Sanja nije štedela jezik na bivšoj rijaliti učesnici!

Morena Marijanovic

Alo.rs

Morena Marijanovic, Foto: Alo.rs


ISPLIVALI DOKAZI! Đekson u novoj GEJ AFERI?! Tu nije kraj, mnoge druge JAVNE LIČNOSTI umešane! (FOTO 18+)

- Svako ko mi se meša u vežu neće dobro proći, kako bi se ona osećala da se njoj neko meša u BRAK? Sram je bilo svojih potupaka, neka već jednom shvati da Jovana ništa ne želi sa njom i neka je zaboravi. Nadam se samo da će njen suprug videti sve ovo i da će mu biti jasno sa kim ima posla i sa kim je u braku. 

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku

 

Komentari (2)

kim

13.08.2019 12:45

djekson nebira musko zensko moze sve.