Luna Đogani
Printscreen/YouTube
Luna Đogani

Printscreen/YouTube

 Foto: Printscreen/YouTube
Jelena Krunić

Printscreen/instagram

 Foto: Printscreen/instagram

- Evo, javno se obraćam... gospođi Luni Đogani. Prvo se istuširaj posle tri dana zatvora! Pričaš priče, lažeš, mažeš, a vraćaš se kod 'druga', j***ča Gastoza koji te je izdao po ko zna koji put. Koji bi ti muškarac preko toga prešao, pogotovo što ideš kod osobe koju tvoj dečko ne voli? Kome ti teraš kontru? Sve si slagala javno - počela je Jelena, pa dodala:

- Slušaš mamu i tatu da ti pričaju priče, koji su zakazali kao roditelji. Anabela ostavlja dete od 15 godina da ga čuva čovek koji se leči od alkoholizma i narkomanije. Ostavila si mu dvoje ženske dece... Baš me briga da li ćete me tužiti. Dokle više da mažete i lažete? Kakva bre fama?!

Jelena Krunić, Luna, Zerina

Printscreen Youtube

 Foto: Printscreen Youtube

Jelena se tu nije zaustavila, već je nastavila sa prozivkama.

- Luna, moj ti je savet da posle ovoga ne budeš javna ličnost. Pokazala si sve najgore o sebi... Ja bih ti kao bivši prijatelj preporučila da kad izađeš, da se pokupiš i odeš u tri lepe... Da prodaš stan za koji si još dužna i da te Srbija i Balkan ne vide minimum jedno dve godine - rekla je Krunićeva na kraju.

Komentari (3)

Semid

04.05.2020 14:19

hahah Jelena Krunić opet krizira. Kome ti držiš predavanje?

Snežana

04.05.2020 18:14

Zašto bi bežala. Samo glavu gore i vodi svoj život i ne dozvoli da drugi odlučuju u tvoje ime. A Jelena se toliko puta izblamirala da je odavno trebala da bude na drugom kraju sveta. Ako joj je blam razlog za odlazak

Jovan

05.05.2020 07:18

Dva ološa Jelena i Luna kome one još trebaju o kome i čemu novinari pišu to su sve bljuvotine a mi (ja sam još veća budaletina ) što čitam i komentarišem !