Dalila Dragojević , Dejan, Biljana
alo!
Dejan Dragojević, Biljana Dragojević

Alo!/Ana Paunković/Printscreen

Dejan Dragojević, Biljana Dragojević, Foto: Alo!/Ana Paunković/Printscreen

Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića, koji je učesnik "Zadruge 3", na meti je kako svog sina tako i snaje Dalile Dragojević, koja se takođe nalazi u Imaginarijumu.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkako je rijaliti počeo, Dejan i Dalila rekli su javno da nemaju niakav odnos sa Biljanom, i da ih je mnogo povredila. Biljana sad otkriva detalje njihovog odnosa, kao kakvo mišljenje ima o sinu i Dalili nakon svega što su o joj rekli.

Dejan i Dalila

Screenshot Youtube

Dejan i Dalila, Foto: Screenshot Youtube

Kako vam deluju Dejan i Dalila u rijalitiju, da li su se snašli?
- Šta znam, OK mi je, suviše su stegnuti, mislim da bi trebalo više humora da postoji kod oboje. Dejan mi nije sav svoj, kao da se još nije adaptirao.

Kako se osećate kada čujete Dejana koji priča kako je vas briga za njega, a vi ne možete da mu odgovorite?
- Nema načina da mu odgovorim, ali sam uspela da se javim u program. Oni samo pričaju o nekim pričama rekla-kazala, govori kako ja nisam došla kod njega. Pa ako imaš neki problem sa mamom, dođeš kod mame, popričaš s mamom. Jesam ja britkog jezika kad mi diraju decu, ali branim samo svoje dete, kao svaka majka, a njima nikada ništa nažao nisam učinila. Kada je Dalila postala njegova devojka, kasnije i žena, nisam rekla ništa ružno. I ovi fanovi na društvenim mrežama se prepucavaju, izmišljaju, ali ja neću u to da se mešam.

PROČITAJTE JOŠ:

Dejan kaže da ste ih isterali iz kuće. Kako se zapravo prekinula vaša komunikacija?
- On nije isteran iz kuće, ja i kuče udomim, a svoje dete da isteram. Oni su samo odjednom zaćutali, on me je blokirao na telefonu. Ja znam da sam ispravno postupala, tako da nisam reagovala.

Dalila je rekla neke strašne stvari u koje i Dejan veruje. Na primer, da ste je kleli da je pojede rak, da ste je vređali na nacionalnoj osnovi. Da li ste to ikada učinili?
- Iznenađena sam, oni takve stvari nisu čuli od mene. Svako može svašta da priča. Ja sam šokirana onim što je Dalila rekla, prvo je bilo da su zbog placa kao ljuti, onda sam je navodno vređala na nacionalnoj osnovi, onda sam kriva što na rođendan nisam došla, a onda je usledila kletva. Ne mrzim nikoga, imam decu i ne koristim takve reči, tako da je sve to laž.

Biljana Dragojević

Printscreen/YouTube

Biljana Dragojević, Foto: Printscreen/YouTube

Kakav je bio vaš odnos sa Dejanom, da li ste imali ovakve konflikte i ranije?
- Ovo je prvi put u životu da sa detetom imam takav konflikt, mi se nismo razdvajali do njegove 21. godine. On je postao čovek pored mene. Opet ne mogu da shvatim i ako živi s njom, pa ja sam ti majka. Nisam ja svoju decu ostavila, pa da tako nešto priča. Kaže nisam ga zvala dve godine, nisam ga pitala da li ima za hleb, pa uvek sam znala preko mog bivšeg muža da je on dobro. Nisam htela da prva načinim korak, mislila sam da će ga ta faza proći. Ne treba da se izvinim, zbog čega bih?! Ništa nisam uradila. Neću jer se ne osećam krivom. To što je on upoznao neku ženu, razumem donekle, ali ne mogu da shvatim da okrene majci leđa zbog žene. Ne krivim nju, krivim njega...

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Komentari (1)

knez

02.10.2019 11:47

Dejan i Dalila su poverovali u rekla-kazala. Oni ništa loše nisu čuli lično od nje.