Anđela Veštica
Screenshoot Instagram
Anđela Veštica

Printscreen

Anđela Veštica, Foto: Printscreen

Otkako je počela "Zadruga 3" zavrtele su se mnoge priče, a u jednu od njih umešana je i bivša rijaliti igračica, Anđela Veštica.

Njih dve su se sukobile, nakon što je Simova pokušala da smuva Mateju Matijevića, dečka sa kojim je atraktivna starleta, kako mediji prenose, bila u vezi par dana pred ulazak u rijaliti.

PROČITAJTE I:

 

Mateja je odbio Taru, rekavši joj da ne želi da bude sa njom u vezi, ali je otkrio i to da je u "Zadrugu" ušao solo i da je pre karantina rešio odnos sa devojkom (aludirajući verovatno na Anđelu), jer je deset meseci dug period i ne zna šta sve može da se desi.

Nema sumnje da bi Anđelin ulazak u "Zadrugu 3" sada bio pun pogodak.

- Ne znam da li ću ulaziti, imam previše obaveza napolju, radim na nekoliko projekata i to mi nije prioritet. "Zadruga" mi nije ciljna grupa - priznala je Veštica. Ona nije želela da komentariše ništa vezano za Taru Simov, već je katko objasnila:

Tara Simov

Screenshot Instagram

Tara Simov , Foto: Screenshot Instagram

- Uz dužno poštovanje, dok se ne završi postupak neću govoriti o tome ništa konretno. Samo mogu da kažem da je to neistina. Kad ja dokažem neke stvari, pričaćemo vrlo otvoreno - završila je Anđela.

Tara Simov

G. Todorović/Alo!

Tara Simov, Foto: G. Todorović/Alo!

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Miljana Kulić progovorila o pomirenju sa Zolom!