Gagi Đogani
Alo.rs
Gagi Đogani

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Gagi Đogani ušao je u svađu sa Mirkom Gavrićem tokom ovog popodneva, kada se u rijaliti programu "Zadruga" održavao porodični sastanak na kom su ukućani morali da reše sve probleme koji su nastali u proteklom periodu između njih. Inače, sinoć je i te kako bilo burno između aktera ove priče.

- Svi dobor znate da sam ja uvučen u ovo priču pre tri godine koja je izgovorila laž o meni ovde. Treću godinu sam žrtva ove porodice. Primetio sam da me Gagi izbegava, nema potrebe za tim. On zna da smo mi punih 15 godina prijatelji  - rekao je Mirko.

- Ja te ne izbegavam. Ko te izbegava? Ja sam izbegao da mi čestitaš Bajram? Ti si poznat po tome da pričaš i preteruješ s lažima. Nikada to nisam hteo da iznesem, ali imam dosta stvari o tebi da iznesem. Dobro nam došao! - rekao je Gagi.

Mirko Gavrić, Luna Đogani

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

- Ja, ako budem pričala šta si ti radio Mirku, koliko si ga ponižavao - umešala se Anabela.

- Luna, ti ovo ne znaš, jer si bila mala! Sa 60 hiljada evra koje smo mi zaradili to leto, Anabela je dala Gagiju, on baca sto evra i daje Anabeli! Ti si meni pomogao u karijeri? Toliko koliko si mi pomogao - govorio je Mirko.

- To je laž! Ti si poznat po laži! Ti lažeš! - rekao je Gagi.

- Gagi i Anabela su se razveli, ali su nastavili svoju poslovnu saradnju. Tog leta smo na more otišli Luna, Nina, Anabela, moja majka i ja. Anabela i ja smo radili svaku noć, čak smo imali i po dva nastupa. Posle nekih 15 dana je mojoj mami umrla mama, moja baka, i ona se vratila u Beograd. Posle je Ninu čuvala Luna. Luni smo ostavljali telefon da može svakog trenutka da nas pozove, ako nastane problem. Anabela, za jedan vikend, za dve noći si kupila auto! Izračunajte koliko smo mi para mogli da zaradimo. Posle toga smo s tim autom doživeli udes i slupali ga! Anabelino grlo je krvarilo - rekao je Mirko.