Zadruga
Foto: Youtube printscreen
Zadruga

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Meni je jedna žena koja se bavi horoskopom rekla da ću ja sa 45 godina doživeti preobražaj i jesam. Ja sam ovde došla da progovorim o svemu, a do sada sam ćutala i poslala pogrešnu poruku svim ženama - rekla je Anabela.

- I ja bih to radio, branio moju porodicu, da sam na njihovom mestu - reka je Gagi.

- Na šta bre ovo liči, tako da govoriš, ne živimo u praistoriji. Tvoja porodica da te brani od Anabele. Umesto da kažeš "Izvini, Anabela", ti tako da joj kažeš. Sram te bilo - rekao je Lepi Mića.

Marko Đedović je takođe stao na Anabelinu stranu.

Anabela Atijas, Gagi Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

- Moja porodica je velika i mi se držimo zajedno. Ne mogu to da osudim, znam zašto su to radili i ja bih to radio da sam na njihovom mestu, ali oni ne bi Anabelu nikada ugrozili ovako - rekao je Gagi.

- Dobro Gagi, zar ne misliš da je ispravno da ti zaštitiš Anabelu kao bivšu suprugu i sam sa njom rešiš probleme? - pitao je Darko Tanasijević.

- Zar nisi imao potrebu da Lunu zaštitiš od Đoleta, zbog kojeg je ona prolila mnogo suza. Zar ti nije ona preča? - pitao je Darko.

- Bezveze ti je pitanje. Naravno da je meni moje dete najpreče - odgovorio je Gagi.

 

Komentari (2)

snezana

29.03.2020 00:55

Nisam za nasilje, žao mi je te dece. ali oni su oboje katastrofa. Gagi se izlečio ali ona bogami nije. Koliko vidim i ona se pokupila i otišla, ostavila dete od sedamnaest godina. Samo pišem u kontekstu zanemarivanja dece

Ozren

29.03.2020 15:02

Anabela izmišlja, laze i maže. A novinari, voditeljka i zadrugari je u horu podržavaju.