Anabela Atijas, Gagi Đogani
Printscreen
Anabela Atijas, Gagi Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

Anabela Atijas je nakon ulaska u Zadrugu rekla da je njena misija da dokaže da ona nije onakva kakvom Gagi Đogani, njen bivši muž pokušava da je predstavi.

Ona je tom prilikom rekla da je u rijaliti ušla samo radi sebe i da bi pokazala koje, ali su ubrzo počele se šire informacije koje niko nije očekivao. Naime, podsećamo da je Anabela optužila Gagija da ju je on tukao i terao da peva sa mrtvom decom u stomaku. Takođe je rekla da je zbog njegovih batina morala na magnetnu rezonancu, kao i da je vrlo često nosila filmsku šminku, da prekrije tragove nasilja.

Anabela Atijas

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Anabela je otkrila i da je nakon razvod pomagala Gagiju koji je vrlo često zapadao u nevolje i bio u ogromnim finansijskim problemima.

Mišljenja su podleljena, neki zadrugari su stali na Anabelinu stranu, a neki su protiv nje. Ipak sinoć je na videlo izašla još jedna veoma bitna informacija koja bi mogla da reši ovu misteriju, ko zapravo ovde govori istinu.

Gagi Đogani

Screenshot

Foto: Screenshot

Milica Kemez je sinoć rekla Marku Đedoviću, kako joj je Ermina Pašović, za koju znamo da je bila sa Gagijem u vezi, rekla da je pomagala Gagiju vrlo često i finansijski i da u njemu nikada nije imala nikakav oslonac.

- Meni je Ermina pričala kako mu je plaćala račune, kako nije imao - otkrila je Kemezova.