Luna, Marko, Anabela
E-stock
Luna, Marko, Anabela

E-stock

Foto: E-stock

Naime, Atijasova nikako ne želi da ponovo bude izložena pritisku fanova njene ćerke Lune, pogotovo jer nije podržala njenu vezu s Markom, a ne želi ni da se sretne sa članovima porodice Đogani, o kojima nije imala reči hvale dok je boravila u "Zadruzi".

Zbog toga je Andej Atijas, Anabelin emotivni partner, izvršio sve neophodne pripreme za preseljenje u jedan hrvatski primorski grad. 

Andrej Atijas i Anabela

printscreen

Foto: printscreen

- Takođe, Anabelina želja je da se povuče iz javnosti i skloni od bivšeg supruga Gagija Đoganija i cele njegove porodice, koja je takođe ogorčena na nju i njeno ponašanje prema ocu njihove dve ćerke. Osim toga, Anabela nije poštedela nijednog člana porodice svog bivšeg supruga i o njima je u „Zadruzi“ govorila bez imalo poštovanja i svesna je da su besni na nju. Zbog toga ne želi ni s njima da se sretne - ispričao je izvor za Alo.

Kako nam je još rekao, Nina, mlađa Lunina sestra, odbila je da se s njima preseli u Hrvatsku, jer je ovde srećna, a dovoljno je velika da može da živi sama, ili sa sestrom Lunom.

- Nina je upisala privatnu srednju školu, koju je završila i Luna svojevremeno. Anabela i Andrej će plaćati njeno školovanje, a život će nastaviti odvojeno. Nina voli Beograd, ima veliko društvo, ali i emotivnog partnera od kojeg ne želi da se razdvaja - ispričao je izvor za Alo.

- Atijas i Blankica su već dve nedelje na moru, a Anabela će im se uskoro pridružiti - ispričao je izvor za Alo.
Anabela Atijas već je i u "Zadruzi" najavila povlačenje iz javnosti, te otkrila da će otići daleko kako bi se sklonila od svih ljudi koji su joj naneli zlo, međutim nije želela da otkrije gde će ubuduće živeti. 

 

 

Komentari (6)

itd.

11.07.2020 08:25

bra o anabela pravi izbor necemo plakati za tobom jedna .bu. manje sretno

cole

11.07.2020 17:28

@itd. - ona moze samo u lazu da ode

zoran

11.07.2020 12:22

Laku noć. Ne vrći se.

Kos

11.07.2020 13:12

Ostani tamo.

R. S

11.07.2020 14:23

Sama je kriva jer igra rijaliti i van zadruge, i od svega joj je bitan korist tj pare od cerke

iva

11.07.2020 20:21

@R. S - A bogami bole je pare i od Gagija