Anabela, Marko Miljković, Luna Đogani
Alo/E-stock
Anabela, Marko Miljković, Luna Đogani

Alo/E-stock

 Foto: Alo/E-stock

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Anabela je izbacila Markove stvari iz Luninog stana, a oni o tome ništa ne znaju.

"Luna i Marko su baš bili srećni zbog toga što će konačno moći malo da se opuste. Taman su rešili sve nesuglasice i konačno im je lepo zajedno, jedino što ni ne sanjaju šta se u Beogradu dešava. Anabela je doputovala pre nekoliko dana iz Grčke i odmah je otišla da izvidi kako stoj stvari u Luninom stanu i ono što je zatekla nije je nimao obradovalo. Luna i Marko su nerazdvojni i svaki trenutak provode zajedno, pa je logično da su i njegove stvari svuda po kući. Anabela svakako ne podržava tu vezu, pa kad je to videla užasno se razbesnela i počela da viče: "Neće to moći tako!", a onda je panično počela da skuplja Markove stvari i da ih gura u kese, koje je kasnije iznela ispred ulaznih vrata. Bukvalno je iselila Marka, ceo komšiluk se našao u čudu", navodi izvor magazina "Svet".

Luna Đogani, Marko Miljković

E-Stock

Foto: E-Stock

Anabelin bivši suprug, Gagi Đogani, šokiran je njenim postupkom i ističe da bi trebalo da potraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi.

"Od Anabele me više ništa ne čudi. Ne znam zašto je uporno protiv Lunine veze sa Markom. Pogotovo sada kada su se napokon uskladili. Ko će njoj ući u mozak?! Siguran sam da će Luni u jednom momentu prekipeti, jeste joj majka i ima dosta uticaja, ali ovo je prevršilo svaku meru. Pitaću je kada je Lunči desetkuje... Ako je to stvarno tako, onda je ona za "Lazu", jednostavno da je neko veže i ne pušta. Ne razumem je nimalo, od početka podržavam Lunu u svemu, jer mi je njena sreća najbitnija. Kako Anabeli na prvom mestu nije sreća našeg deteta, kako bih to mogao da razumem? Iskreno se nadam da nije baš sve tako kao što izgleda i da je Anabela samo posremala stan, jer mi je neprihvatljivo sve ostalo", rekao je Gagi za "Svet".

Luna Đogani odustala od karijere koju je planirala, društvene mreže se usijale!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:25 Predomislila se?! Luna Đogani, Foto: Screenshot Luna Đogani je odustala od pisanja knjige jer je, kako kaže, shvatila da danas svako može da bude pisac. ALO! ANKETA! Da li bi Luna Đogani došla do prvog mesta da nije "preljube i muškog polnog organa"?

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Komentari (4)

Alex

10.08.2019 12:47

Ljubomorna na svoju cerku.

Alex

10.08.2019 12:53

Ljubomorna na svoju cerku.

kosta

10.08.2019 13:33

anabela ne rasturaj vezu. gagi ugovorio uzgoj maline u brusu.

staka

10.08.2019 15:40

anabela upamet se u brusu se svadba zakazuje sta oces.