"ŠUGA LJUDSKA!" Anabela doživela nervno rastrojstvo: Atijasova vrišti i cepa Luninu posteljinu!

Neviđeni haos drma "Zadrugu"!

Anabela Atijas
 Foto: Printscreen/You Tube

Anabela Atijas u jeku svađe sa Mijkovićem nije mogla da se obuzda, pa je pocepala Luninu i Markovu posteljinu, a nju nazvala jadnicom.

- Kaže: "Što se meni nisi izvinila?" Za šta da ti se izvinim? Za to što si me vređao, što si mi pominjao maloletnu ćerku? Smeta njemu što sam se ja izvinila dečku koji je davio Lunu pre dve godine? On je podoban, ja nepodobna?! Želim da odem kući što pre. Da mene jedan propalitet od 36 godina proziva. Kaže došao u kanalizaciju, pa tu i pripadaš. A, ti (Luna), gledaj i uživaj šta mi radi. Sve same žrtve Anabele Bukve. On zna sve, pravi se da je Veliki šef. Ko si ti bre, obični smrtniče!? Boli me uvo da se takmičim sa nadobudnima - govorila je Anabela.

Anabela i Luna
Foto: Alo!

- On ustaje na moje pitanje da kaže šta ima. Šuga ljudska. Neću više ništa da zaboravljam i da opraštam. Gnjide ljudske, volite se, da vidim do kad. "Zašto ne prihvatiš da on mene voli", jadnice, (Luna), kao da bi te on samo voleo?! Podržavaš g*vno, koje ti tako ponižava majku - rekla je Anabela.

Anabela je u žaru besa iscepala Luninu posteljinu, pa je istu bacila u đubre.

- Ja sam kupila tu posteljinu. To je bio moj poklon koji je sprdan na nacionalnoj frekvenciji. On opet prosipa neku pamet sveta. Ja sam se odvratno osećala. Razmišljam da li sam luda, da li umišljam taj bol - pričala je pevačica.

Anabela Atijas,
Foto: Youtube/printscreen

Sa druge strane deluje da se Marko oko svađe nije potresao, pa se sa Orozovićem šalio i smejao. Komentarisali su da li su Mima i Nikola par, a Miljković je uz osmeh rekao:

- Takva tebi treba, sitna, ali dinamitna!

Marko Miljković
Foto: Youtube/printscreen

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  11/07/2020 - 01:11
  U Velikom bratu, pre nekoliko godina, ni reč o mužu nasilniku i o deci, koja su ostala kod kuće. Zašto? Imala je preča posla, manekena Mladena. Žena je preterala svaku meru, ne može da se gleda njena histerija i "znanje" o svakom i o svemu, sve.
 • Korisnik: Ivan
  10/07/2020 - 15:57
  Luda žena.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi