"POSTOJI SMO JEDNA ISTINA!" Nakon Anabelinih optužbi da je Adama Đoganija majka ostavila jer su je maltretirali i tukli, oglasio se i on!

"Jedva čekam da se sretnem lice u lice sa njom!"

Adam Đogani
Foto: printscreen

Nakon što je Anabela Atijas iznela da je Adama Đoganija majka ostavila i pobegla kombijem u Nemačku, jer su je maltretirali i tukli, oglasio se i Adam Đogani, koji je demantovao svaku njenu reč.

Anabela Atijas
Foto: Youtube printscreen

- Laž! Mene mama nije napustila sa 6 meseci, već sa tri godine... Velika laž je da je moja mama kupljena na Kosovu! Postoji i ta laž da su je moji maltretirali i da je dobijala batine... To je laž, ona je živela kao princeza! Hteo sam da sada pozovem moju mamu, ali mi se nije javila! Moja mama nikakvim kombijem nije prebačena u Nemačku, postoji samo jedna istina, a to je razvod, jer su jednostavno prestali da se vole, tačnije moja mama je prestala da voli mog tatu! Ne znam zašto se u "Zadruzi" pominjem ja i moja porodica? Moj otac nema veze sa rijalitijem! Kontam da su Anabeli ponestale teme, nema svoj život, pa priča o mom! Uopšte nije ispalo u redu šta ona pokušava da napravi od porodice Đogani, da smo najgori i da smo nasilnici! Mi nismo nasilnici! Svi ste videli kakav sam ja bio prema mojoj sestri i prema devojkama. Jedva čekam da se sretnem lice u lice sa njom! - rekao je Adam.

Adam Đogani
Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi