Ana Korać, David Dragojević
Printscreen
Ana Korać, David Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Jedva sam čekao da izađem iz "Zadruge" da možemo na miru da vodimo ljubav. Otkad su nam tamo zabranili da imamo paravane u tuš-kabini, nismo mogli da budemo intimni. Sad napokon uživamo. Ana je u krevetu desetka", rekao je David, a samo mu jednu želju devojka nije ispunila:

"Ostvarila je sve moje intimne fantazije osim jedne. Želim da idemo u prodavnicu igračaka za odrasle i da kupimo nešto od tih igračaka."

David Dragojević

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

David i Ana napolju troše mnogo novca, ali su ipak uspeli malo da uštede.

"Vredan sam i sposoban. Uvek idem napred i željan sam uspeha. Ani nikada nisam pričao bajke, zna ceo moj život. Tačno je da ona troši gomilu para na garderobu. Takva je. Pokušavam da je malo kontrolišem. Razmišljam gde i kako da uložim novac koji smo zaradili u "Zadruzi". Imam za sada neke ideje koje ne bih otkrivao da se ne izjalove."

Otkriveno zbog čega je David IZGUBIO VIZU: Ljuba ispričala pravu istinu o Dragojeviću!

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 06.08.2019. 07:56 - 06.08.2019. 08:31 Nema više Amerike... Foto: Printscreen Bivša zadrugarka Ljuba Pantović bila je sinoć gošća u emisiji "Zadruga-Narod pita", gde su se dotakli i navoda kada je Ljuba govorila da će otkriti pravu istinu o Davidu Dragojeviću nakon izlaska sa velelepnog imanja.

BONUS VIDEO:

David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (2)

Vla

08.08.2019 10:17

Uskoro će Zadruga.

red

09.08.2019 15:50

Davide ako je desetka polomice te ko zvecku.