Ana Korać i David Dragojević
E stock
Ana Korać i David Dragojević

E stock

Foto: E stock

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Star saznaje, Ani je toliko prekipelo da je rešila da odmah sa njim raskrsti. Na licu mesta!

"Ana i David su se i u Beogradu često svađali, zbog čega su ih kompije koje žive u istoj zgradi opominjali više puta. Onda su otišli u Egipat i sve je bilo super. Slagali su se baš lepo prvih dana, međutim jedno veče su počeli tokom večere da pričaju o prošlosti i došlo je do svađe", otkriva izvor i dodaje:

"David je Ani zamerio neka poznanstva, što je nju toliko naljutilo da su se svi okretali oko njih jer je Koraćeva urlala bez pardona. David je pokušao da je smiri, ali nije vredelo, uzela je torbu i krenula u hotel, a David je odmah za njom. Kada su ušli u sobu, nastao je pravi haos, drali su se i jedno i drugo. Ana je počela da plače i rekla je Davidu da ne može više, da je iscrpljuju česte svađe i da je najbolje da se raziđu. Rekla mu je da će ona uzeti drugu sobu i da ne može više pored njega ni sekund. Sišla je do recepcije i raspitala se da joj daju drugu sobu, a kada se vratila da se spakuje David je kleknuo, počeo da kuka i da je moli da mu oprosti. Držao je za nogu i nije hteo da je pusti. "Ne možeš da me ostaviš, ja ću život da dam za tebe", govorio je. Ana je baš zaljubljena u njega i popustila je ali pitanje je šta će tu da bude, ona baš razmišlja o tome da li mogu da opstanu. Nije navikla na život kakav ma sa Davidom i to je počelo negde da je guši, kao i njegova česta ljubomora", priča Anina bliska drugarica koja smatra da je Koraćevoj potreban jači muškarac.

Ana Korać

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, a evo gde će biti Željko za to vreme!

 

Ana i David se skidaju za novac na porno sajtu? Za ovaj iznos možete da ih gledate gole!

AUTOR: Informer/A.K. DATUM I VREME: 23.08.2019. 07:57 Pokreću biznis! Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram Ana Korać i David Dragojević odlučili su da pokrenu sopstveni biznis. Rijaliti par trenutno se odmara u Egiptu, a po povratku sa letovanja skidaće se goli na sajtu za odrasle. UOPŠTE NIJE JEFTIN!

 

 

Komentari (2)

lili

29.08.2019 18:01

Treba njoj para, i drugi muškarci...dugo je i izdržala sa jednim...za nju je to itekako dugo...ne može ona bez starog zanata.

Petra

29.08.2019 22:20

Njima je izgleda zivot horor a ne samo odmor. Odavno nisam videla vece dve moralne nakaze!