Ana Korać i David Dragojević
E stock
Ana Korać i David Dragojević

E stock

Ana Korać i David Dragojević, Foto: E stock

Ana Korać i dalje uživa u vezi sa Davidom Dragojevićem, koju su započeli pred kamerama "Zadruge 2" kada je on prevario svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić upravo sa Koraćevom.

David i Ana

Screenshoot Youtube

David i Ana, Foto: Screenshoot Youtube

Ova bivša zadrugarka snimala je spot tokom jučerašnjeg dana zajedno sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem i Lazarom Jeremićem, sa kojim su ostali u prijateljskim odnosima nakon izlaska sa imanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Pred kamerama Pinka David Dragojević nije želeo da otkrije da li će oženiti Anu, dok je Koraćeva rešila da progovori o prinovi, nakon mnogobrojnih priča koje su je pratile da je u drugom stanju.

Davidova poznanica otkrila sve o NJEGOVOM ŽIVOTU! Ove informacije do sada nisu stigle u javnost!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 10:01 Šok! Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram Sinoć je gost u emisiji ,,Zadruga-Narod pita" bio Lepi Mića. Njega je ugostio voditelj Ognjen Nestorović. U jednom momentu u emisiji se uključila gospođa, koja navodno poznaje Davida Dragojevića. VRISAK USRED EMISIJE!

- Kupovali smo odelce skoro, jer je moj brat dobio sina. Pripremam se, uskoro ću dobiti ćerkicu. Dobiću pomeranca, devojčicu, tako da jedva čekam da stigne - rekla je Ana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on Aug 10, 2018 at 12:42pm PDT

 

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom