Ana i David
Screenshoot Instagram
Ana Korać i David Dragojević

E stock

Ana Korać i David Dragojević, Foto: E stock

Bivši zadrugar David Dragojević na sve načine pokušava da svojoj verenici Ani Korać obezbedi lagodan život, a otkako je par potrošio honorare koje su zaradili u „Zadruzi“, bivši fudbaler odlučio je da se okrene kocki.

Naime, kako VIP magazin saznaje od izvora bliskog Ani i Davidu, Dragojević već nekoliko nedelja redovno posećuje kazina i kladionice, u kojim osim sitnih dobitaka, gubi ogromne svote.

PROČITAJTE JOŠ:

- Otkako je izašao iz rijalitija, David se bori sa lošom finansijskom situacijom. Sav novac koji su dobili od rijalitija Ana i on su brzo potrošili. Pošto njegova draga živi veoma luksuzno, morao je da nađe način kako da zaradi što više novca, kako bi Ani obezbedio život na visokoj nozi. S drugarom je počeo da ide u kladionice i na početku je imao dosta sreće - kaže naš izvor na početku razgovora za VIP i dodaje da je David u prvi mah dobijao i po nekoliko hiljada evra.

Ana Korać

printscreen

Ana Korać, Foto: printscreen

- Uvek je uplaćivao najmanje 300 evra na tikete, pa mu se dešavalo da po tiketu dobije i do 3.000. Lake pare su mu se osladile, te je uz kladionice počeo i da posećuje kazina širom Beograda - tvrdi izvor za VIP i dodaje da je, na početku, i tu imao sreće.

- Igrao je poker na aparatima i za jednu noć je čak uspeo da dobije više od 5.000 evra. Međutim, sve to je krio od Ane jer ona kockanje ne podnosi. Naime, svakog puta kada bi odlazio u kladionicu ili u kazino, on je Koraćevu lagao da ide s drugarima na večeru, ali su i njoj ti stalni izlasci do kasno u noć postali sumnjivi. Jedno veče ga je pratila i saznala je da se njen dragi kocka. Veoma se uznemirila zbog tog saznanja - kaže naš izvor i objašnjava da se u tom trenutku Davidova sreća promenila.

Ana Korać, David Dragojević

Screenshot Instagram

Ana Korać, David Dragojević, Foto: Screenshot Instagram

- Baš kada je Ana saznala čime joj se bavi dečko, David je počeo da gubi na kocki. Sve češće se kockao i bio je u stanju da odigra i po deset tiketa dnevno, a u kazinu je znao i da se zadrži po sedam sati. Njegova nervoza je rasla kako je počeo da gubi, a u jednom trenutku počeo je da pozajmljuje pare od prijatelja da bi imao novac da se kocka - ispričao je naš izvor i dodao:

- Međutim, kap koja je prelila čašu desila se kada je David izgubio 5.000 evra za noć. Tada mu nijedan tiket nije prošao, a izgubio je i dosta novca na poker-aparatima. Ana mu je postavila ultimatum i zapretila mu je da će ga ostaviti ukoliko ne prestane da se kocka. Rekla mu je da njegovo bahato ponašanje odmah mora da prestane. Dala mu je deset dana da se sabere i da prestane s ovim ozbiljnim porokom - kaže izvor za VIP.

BONUS VIDEO:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!

 

 

Komentari (1)

Jelenko

30.10.2019 20:06

Nema čoveka na ovome svetu koji se obogatio u kockarnici.