Ana Korać, Edis Fetić
Screenshot
Ana Korać, Edis Fetić

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" Ana Korać i Edis Fetić imali su navodno se*s zajednu noć, a njihovi partneri David Dragojević i Dragana Mitar nemaju pojma šta su im radili izaleđa.

Kontroverzni biznismen iz Novog Pazara i starleta poznata po operacijama koje je imala na licu upoznali su se na jednom prestoničkom splavu preko zajedničkih prijatelja i sve su odradili u maksimalnoj diskreciji, tako da niko ne može ni da nasluti da su njih dvoje imali seks.

- Koraćeva napolju stalno potencira kako je u ludoj ljubavi sa Davidom Dragojevićem i kako je on čovek njenog života, ali nikada nikome nije spomenula da je imala aferu u periodu kada su njih dvoje imali malu svađu, pa se nisu viđali nekoliko dana. Naime, Ana je na poziv prijatelja posle dužeg vremena izašla u jedan popularni klub. Sve se odvijalo pre nekoliko meseci. Skockala se i izašla kao da nikada pre nije bila u izlasku. U tom društvu, u koje je pozvana igrom slučaja, bio je i Edis, pa je zajedničkim prijateljima bilo interesantno da ih spoje. Ana je odmah bacila oko na markantnog, dobro obučenog Novopazarca. Flertovala je i skidala ga pogledom, a on nije znao gde se nalazi. Znao je Anu sa TV, ali uživo mu je bila još lepša i privlačnija. Kada ga je uhvatio alkohol, i on je odgovorio na flert", kaže izvor.

Ana Korać

Printscreen/Tv Pink

Foto: Printscreen/Tv Pink

"Koraćeva je sve radila pametno, da niko ne provali da su se njih dvoje zagledali jedno u drugo. Namamila je Edu da krene za njom u toalet, a onda muje rekla da ga želi. „Ajmo odavde, samo ti i ja. Jasno je da me gledaš cele noći. Ne trudi se da sakriješ“, rekla mu je ona. Društvo nije ni primetilo da su oboje nestali. Otišli su u iznajmljeni apartman, gde su imali se*s cele noći. Haos su napravili jer je hemija među njima bila nenormalna. Nakon žestokog seksa dogovorili su se da nikome ne pričaju šta se desilo i da nastave kao da ništa nije bilo. Ana i Edo su sada zajedno u „Zadruzi“, ona samo čeka momenat da krene da ga provocira. Plan joj je da se muva oko njega, da ga provocira ne bi li Draganu Mitar izludela i napravila scenu. Provodiće više vremena sa njim, što će automatski biti karta za ulazak u rijaliti njenog dečka Davida Dragojevića. Edo ne sluti da je Ana skovala pakleni plan da uništi njegovu i Draganinu vezu.

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić

Screenshot

Foto: Screenshot