KRIJE OD DAVIDA OŽENJENOG LJUBAVNIKA! Ana Korać DOBILA BATINE! Išamarala je žena poznatog biznismena NASRED ULICE!

David još uvek ništa ne zna!

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Ana Korać je jedna od najintrigantnijih učesnica ove sezone rijalitija Zadruga. Našla se u žiži javnosti kada je započela vezu sa zauzetim dečkom, Davidom Dragojevićem, a vremenom su se otkrile mračne tajne iz prošlosti Koraćeve. Oglašavali su se mnogi i iznosili razne tvrdnje i činjenice, a ovoga puta se oglasila supruga bogatog crnogorskog biznismena, sa kojim je zadrugarka bila u vezi.

 

Ana Korać krije od svog trenutnog emotivnog partnera Davida Dragojevića batine koje je navodno dobila u Crnoj Gori od žene ljubavnika, biznismena iz Kotora, otkriva izvor za Svet.

NEĆE IM TO DOZVOLITI Biljana Dragojević donela TEŠKU ODLUKU vezanu za Davida i Anu! Subotićka će biti presrećna kada sazna!

- Jeste, bila sam ogorčena kada sam saznala da se švaleriše sa mojim mužem - izjavila je supruga bogatog crnogorskog biznismena za spomenuti nedeljnik.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Instagram

- Pronašla sam Anu i nasred ulice joj udarila nekoliko šamara. Pa neće ona mog muža da odvaja od porodice i muze ga za pare! - kaže supruga bogatog Crnogorca.

ISPLIVAO DOKAZ PRED SAM KRAJ ZADRUGE! Ana prevarila Davida! Ušao je kao GOST, pa se pipkao sa Koraćevom! (VIDEO)

Biljana Dragojević, Davidova majka, je za isti nedeljnik izjavila sledeće:

- Čula sam priče da je bila sa kriminalcima iz Crne Gore koji su oženjeni, ne znam tačno da li su svi iz Kotora, svašta sam čula, svašta sam čula, ali ne smem da se raspitujem, plašim se da ne saznam nešto još gore. Pa znaju svi da Ana ima sponzore koji su joj kupovali sve i svašta, čitala sam poruke i videla audio-zapise kako traži novac i poklone, rekla je Davidova majka.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi