Ana Korać
Alo!
Ana Korać

Alo!

Foto: Alo!

Ana Korać izašla je iz rijalitija ruku pod ruku sa dečkom Davidom Dragojevićem, a iako joj na ljubavnom planu cvetaju ruže, starleta ne može da se pohvali finansijskom situacijom! Kako magazin VIP ekskluzivno saznaje, Koraćava je, zbog kazni, ostala bez velikog dela honorara nakon druge sezone rijalitija „Zadruga“, te je prinuđena da rasprodaje skupu garderobu, kako bi preživela. VIP vam otkriva do koje mere je spustila cenu svojih skupocenih komada, kao i detalje njenog odnosa sa Davidom posle bankrota.

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2

Screenshot Instagram post

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2, Foto: Screenshot Instagram post

Luna Đogani rešila je da okrene leđa Anabeli Atijas! Naime, Anabela se konstantno bunila protiv Lunine veze sa Markom Miljkovićem, a sve je kulminiralo kada je Atijasova organizovala porodično putovanje, a u planove nije uključila i neželjenog zeta. Kako tvrdi izvor VIP magazina, Luna je sve vreme obećavala mami da će ići sa njom, sestrama i očuhom u Grčku, a dva dana pred put joj je rekla da odustaje. U kakvom su sada odnosu majka i ćerka, čitajte u novom broju našeg dodatka.

Luna Đogani, Marko Miljković

e-stock agency

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: e-stock agency

 Na škakljiva pitanja odgovarao nam je pevač Bora Santana, a stavovima o prostituciji nasmejao je sve.

Bora Santana

e-stock/Miloš Rafailović

Bora Santana, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Saša Popović, direktor „Granda“, duže od decenije nalazi se na čelu najpoznatijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a u razgovoru za VIP otvoreno je priznao šta misli o članovima žirija, estradi, pevačima koji su ga napustili i prešli u suprotne tabore. Osim toga, Popović je otkrio i kako će sledeća sezona takmičenja izgledati, gde planira da provede letnji odmor, ali i koliko ima istine u medijskim spekulacijama da je novu jahtu platio milion evra.

Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.

BONUS VIDEO:

Matora otkrila koliko traje Zadruga 3! Isplivale sve TAJNE nove sezone!