Ana i David
Screenshoot Instagram
Ana i David

Screenshoot Instagram

Ana i David, Foto: Screenshoot Instagram

Ana Korać i David Dragojević odlučili su da pokrenu sopstveni biznis. Rijaliti par trenutno se odmara u Egiptu, a po povratku sa letovanja skidaće se goli na sajtu za odrasle.

PROČITAJTE I:

 

 

 

- Ana i David su napokon našli način kako da zarade! Iz pouzdanih izvora saznala sam gde će da ulože honorare iz "Zadruge". Zarađivaće skidanjem! Pokrenuće sajt na kome će da se svlače goli za one koj plate da ih gledaju preko video-poziva. Ana je simpatična devojka, nju bi neko možda i voleo da vidi u seksi izdanju, ali ko bi dao lovu da gleda Davida bez garderobe?! Ma evo, ja ću prva da dam novac za to i pomognem im, pošto očigledno imaju krizu identiteta i novčanika - priča šampionka u kik-boksu i dodaje:

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Za početak će raditi njih dvoje, ali me ne bi čudilo da zaposle još ljudi. Eto novog vida prostitucije!

Otvaranje sajta za odrasle nedavno je indirektno najavio i sam David. On je anketirao pratioce na Instagramu i pitao ih da li bi voleli da saznaju detalje i video fotografije iz njihove spavaće sobe.

- Ako mi kažete koje delove naših tela želite da vidite, možda vam pokažemo. Igru ćemo početi pokazivanjem Anine omiljene poze kada vodimo ljubav. Ona obožava otpozadi! U krevetu je desetka, pored nje nikada ne bih poželeo drugu - zagolicao je fanove Dragojević, a zatim dodao:

- Jedva čekam da posetimo seks-šop i pokupujemo razne kostime. To mi je fantazija. Ana će biti medicinska sestra, a ja bezobrazni bolesnik.

PREPORUČUJEMO I:

 

Koraćeva se takođe pohvalila umećem svog dečka u krevetu:

- Seks sa Davidom je vrhunski i kada traje deset minuta, sat ili dva. On je izdržljiv u krevetu, možda i previše. Umori me. Uglavnom je dominantan, ali mi se to dopada.

Ana Korać i David Dragojević

E stock

Ana Korać i David Dragojević, Foto: E stock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

 

Komentari (2)

Saša

23.08.2019 10:27

Ovaj David je ružan a ona izopersiana Ana ne vidi ništa dalje od nosa,ne zaslužuju toliku medijsku pažnju.

Igor

23.08.2019 10:45

Ja cu da platim 500 eura samo da ih ne gledam vise.