Ana Korać
Screenshot
Ana i David

printscreen

Ana i David, Foto: printscreen

Ana Korać i David Dragojević su među prvih superfinalistima napustili rijaliti, a kada su ušli u studio odmah su priznala da idu u zajednički stan.

PROČITAJTE JOŠ:

Lazar Jeremić

Alo!

 

"Idemo u stan, imamo zajednički stan. Pratite nas i videćete. Iznajmili smo ga pre 7 dana, imamo mi ptičice. Prvo idemo da gospođica sve sredi, a kasnije idemo u Veternik, jer mi je stigao brat iz Kalifornije", rekli su zajedno Ana i David.

Biljana Dragojević izjavila je da joj se Ana Korać dopada, iako ju je prethodno ponižavala u medijima, a sada je Davidova devojka priznala šta misli.

David Dragojević

Screenshot

David Dragojević , Foto: Screenshot

"Prijatna je žena, ali nije mi jasno što me vređala. Kapiram da je karakondžula bila sa njom", izjavila je Ana i odgovorila na spekulacije da će ostaviti Davida za 5 dana.

"Rekli su i za 2 meseca, pa smo mi produžili malo, videćemo", rekla je ironično Koraćeva. David je tvrdio da ima dokaze o lažima njegove bivše devojke Aleksandre Subotić.

Ana Korać

Screenshot

Ana Korać, Foto: Screenshot

"Sve poruke koje sam imao je izbrisala Aleksandra. Dečko koji je čuvao moj telefon je sve vratio, tamo su poruke i skrinšotovi. Ne mogu da kažem tačno šta je sačuvano", rekao je on, a onda je Ana prokomentarisala Filipa Mijatova.

"On je sam sebe demantovao, sve što je govorio je slagao. Pitajte njega ko mu je govorio to da priča, svakako ću ga tužiti", izjavila je Koraćeva.

PROČITAJTE JOŠ:

David Dragojević

Screenshoot Youtube