Ana i David
Screenshoot Instagram
Ognjen Amidžić

STUD1ONE

Foto: STUD1ONE

Sedma epizoda vaše omiljene lejt najt emisije “Ami G Show” spojiće neverovatnu ekipu koja će se potruuditi da i ovaj utorak bude nezaboravan i zabavan. Ognjen Amidžić ugostiće glumce Stefana Buzurovića i Anju Mit, rijaliti učesnike Anu Korać i Davida Dragojevića, a za dobru muziku i odlično raspoloženje biće zaduženi Goca Tržan i Nikola Rokvić.

Iako su mnogi sumnjaju u postojanje ljubavi u rijalitiju, Ana i David su svakako dokaz da veza koja započne pred kamerama, može da opstane i kada se kamere ugase. Ne samo što su uspeli da dokažu da je njihova ljubav prava, Ana i David odlučili su da odu korak dalje! Tokom romantičnog putovanja u Istanbul i noćnog krstarenja Bosforom, David je zaprosio Anu, a ona je rekla “da”. Osim što se u Beograd vratila sa vereničkim prstenom, Ana je iz Turske došla i sa novim nosem – bivša zadrugarka podvrgla se još jednom estetskom zahvatu. Kako Ana izgleda nakon operacije i da li je David u tome podržava, šta se u njihovim životima promenilo od veridbe i da li je svadba već zakazana, rijaliti par će ispričati ovog utorka kod Ognjena Amidžića. 

Ana i David

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Anja Mit i Stefan Buzurović predstaviće novu predstavu “Raj na zemlji”, koju će publika premijerno moći da pogleda 5. novembra u 20 časova u “Akademiji 28”. Nova duo komedija predstavlja priču o susretu dva potpuno različita života – kako socijalnog tako i profesionalnog. Anja tumači lik Eve Miler, dok je Stefan u ulozi Adama Koena, a da li raj na zemlji postoji u realnosti ili samo na pozorišnim daskama, otkrivaju u ovonedeljnoj emisiji. 

Goca Tržan je nedavno objavila novu pesmu “Žena za jednu noć”, koja već nakon nedelju dana ima gotovo dva miliona pregleda na Jutjubu i drži sedmu poziciju na čuvenom trendingu. U spotu za ovu pesmu Gocin direktan partner je i njen životni saputnik, suprug Raša Novaković. Kako je izgledalo snimanje, kako izgleda sarađivati sa suprugom pred kamerama i šta se dešavalo iza kulisa, Goca će ispričati uživo u emisiji “Ami G Show”. 

Goca Tržan

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Mnogobrojnu publiku Nikola Rokvić obradovao je kada je nedavno objavio “Od ludila do ludila” – novu, duetsku pesmu sa Nikolom Marinkovićem. Iako je Nikola na javnoj sceni poznat kao požrtvovan suprug i otac, u čijem životu nije bilo skandala, ovog utorka saznaćete da li u njegovom životu, kao i u pesmi, ima ludila. 

Kao što ste navikli, očekuju vas nove igrice i izazovi u kojima će gosti morati da se snađu, zato ne propustite “Ami G Show” u utorak 29. oktobra uživo od 23 časa na TV Pink!