Zadruga 3
Printscreen/instagram
Nataša Radan

Screenshoot Youtube

Nataša Radan, Foto: Screenshoot Youtube

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 3" Nataša Radan je šokirala javnost kada je iznela da je navodno imala aferu sa pevačem Amarom Giletom Jašarspahićem, kao i sa njegovim kolegom Šakom Polumentom. Obojica pevača imaju porodice, zauzet bračni status i decu.

PROČITAJTE JOŠ:


Na snimanju emisije "Nikad nije kasno", naleteli smo na Amara, koji nije imao dlake na jeziku i vrlo rado je prokomentarisao kako se oseća kada se njegovo ime pominje u Beloj kući i što je atraktivna zadrugarka radila test trudnoće, a navodno njega navela kao oca deteta.

Amar Gile i Nataša Radan

Screenshot Instagram story

Amar Gile i Nataša Radan, Foto: Screenshot Instagram story

- Pa evo, ja ću joj poručiti preko vas, ako je trudna, neka rodi, nemoj da se čisti, daćemo mu lepo ime - rekao je pevač, vidno izrevoltiran pričama koje kruže u Imaginarijumu.

VEST DANA:


Na informaciju da zadrugarka nije trudna, jer se test pokazao negativan na trudnoću on je šokirao odgovorom:

- Nije trudna? E, šteta, bilo bi fino dete, eto, bio bi pevač - rekao je on kroz smeh.

- Sećam se ja Nataše sa nastupa, dolazila je, cura je atraktivna, da se ne lažemo i lepa, zapažljiva je, tako da sam je zapamtio, ali nikada ništa sa njom nisam imao, nismo ni u kakvim odnosima, to su sve gluposti, nigde veze - rekao je on.

Amar Gile i Nataša Radan

Screenshot Instagram story

Amar Gile i Nataša Radan, Foto: Screenshot Instagram story

- Ja sam još u braku sa svojom ženom, to vam je dokaz da su čiste gluposti, ja imam normalan život sa svojom suprugom i sa svojim detetom, moju porodicu ne može da razj*be jedna "Zadruga" - obrazložio je Amar.

A kada je u pitanju njegov kolega Šako Polumenta, sa kojim se Nataša isto dovodila u vezu, pa i sama iznela da je imala neku priču sa njim pre "Zadruge", pevač je tek imao šta da kaže.

Nataša Radan

Alo!

Nataša Radan, Foto: Alo!

- Ta devojka me je totalno razočarala, mislim, ne znam šta hoće u životu, da postane popularna, možda, preko mene, preko Šaka, ja o njemu mislim sve najbolje, on je mangup, a ona me je totalno razočarala - rekao je on.

Po svemu sudeći, Nataši Radan su slaba tačka pevači, a šta je istina, ostaje da vidimo.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!