Aleksandra Subotić i Peca
printscreen
Aleksandra Subotić

Dejan Briza

Aleksandra Subotić, Foto: Dejan Briza

Aleksandra Subotić je bila veoma uspešan rijaliti igrač. Nakon druge sezone u Zadruzi i osvojenog trećeg mesta, mnogi su očekivali da će ona ući i u treću sezonu, ali sudeći po vestima, to se neće dogoditi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, Aleksandri je njen dečko Predrag Raspopović, biznismen iz Novog Sada, zabranio da uđe u rijaliti, jer smatra da joj to ne priliči.

Peca smatra da Aleksandri nije potreban novac i da sve što joj je potrebno može da dobije i pored njega.

- Svi mogu da uđu tamo, ali ona neće više. Ne treba joj to - kaže Peca, a Aleksandra je to prihvatila.

Aleksandra Subotić i Peca

printscreen

Aleksandra Subotić i Peca, Foto: printscreen

- Divno nam je zajedno. Rekla sam mu da nema više rijalitija, sada se bavim svojim životom i planovima - kaže ona i dodaje da će svadbu još malo da pričekaju.

- Sa Davidom sam požurila i saplela se, sada nema mesta za greške - kaže Aleks i dodaje da će rado pratiti majku Ljubu Pantović i oca Karađorđa Subotića kada budu ušli u Zadrugu.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

- Biću uz njih kada budu u Zadruzi, iako sam trenutno ljuta na oca koji se pomirio sa mojim bivšim Čabarkapom. Baš me je to povredilo, nisam to razumela - rekla je Aleksandra.

Čabarkapa otkrio kakve su Ljuba i Aleksandra u se*su! Izneo šok detalje iz kreveta!

AUTOR: Svet/I. M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 07:45 Bio i sa majkom i sa ćerkom. Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo! Pomirenje Karađorđa Subotića i Aleksandra Čabarkape iznenadilo je mnoge, a sada, kada otac Aleksandre Subotić ulazi u rijaliti "Zadruga 3", Čabarkapa mu pruža svoju punu podršku. REŠIO DA SE SMIRI JER POSTAJE OTAC!

Pogledajte BONUS video:

Aleksandra Subotic se povlači iz rijalitija!

 

 

Komentari (1)

Aga

07.10.2019 11:13

Aleksandra ne zna šta joj je prioritet u životu. Prvo dete. Drugo porodica. Treće karijera. Za karijeru se treba školovati. Neka se školuje i stvara karijeru. Nije kaarijera valjati se u blatu rijalitija.