Aleksandra Subotić
Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić

Danijel Rakočević

Aleksandra Subotić, Foto: Danijel Rakočević

Aleksandra Subotić se prvi put pojavila u rijalitiju "Parovi". Ona je tada započela vezu sa Davidom Dragojevićem, a samo nekoliko godina kasnije, on ju je javno prevario u Zadruzi 2.

Naime, Subotićeva je nedavno odradila remont grudi jer joj prva operacija nije dobro urađena. Kako je sama isticala grudi su joj previše visile, te je želela to da popravi.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon operacije Aleksandra je vredno vežbala sa svojom majkom Ljubom Pantović, kako bi dovela liniju do savršenstva. Ona je uz maminu pomoć izgubila preko 17 kilograma za manje od mesec dana.

Aleksandra Subotić

Printscreen/Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen/Instagram

Ipak, tu se ne završava njeno topljenje kilograma, Aleksandra ide do idealnih mera i želi da izgleda nikad seksepilnije. 

Aleksandra Subotić

Danijel Rakočević

Aleksandra Subotić, Foto: Danijel Rakočević

Ona vredno radi na novim projektima, snima reklame, spotove ali još uvek ne znamo da li ćemo je gledati na malim ekranima od 6. septembra. 

Aleksandra Subotić napravila pometnju na plaži! Guzila se na plaži dok je radila ovo! (FOTO)

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 28.08.2019. 09:35 - 28.08.2019. 09:45 Dok je čekala osveženje, skinula se u maleni crno-zlatni bikini, a bujne grudi je jedva zadržala da ne ispadnu Aleksandra Subotić, Foto: Danijel Rakočević Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić letovala je u Utjehi, malenom primorskom mestu u Crnoj Gori, a kad god bi se pojavila na plaži, bila je prava atrakcija.

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku

 

Komentari (1)

zlatko

28.08.2019 22:06

Kada neka žena "nasilno" prikazuje golotinju svakog dana - dosadi i nije interesantna.