Aleksandra Subotić
Dejan Briza/Alo!
Aleksandra Subotić

Dejan Briza/Alo!

Aleksandra Subotić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Starleta, koja je trenutno na Crnogorskom primorju, za Informer kaže da je sigurna kako će imati veće hitove od svih rijaliti zvezda koje su se okušale kao pevačice. 

Po završetku rijalitija ona je sa petogodišnjom ćerkom Magdalenom, majkom Ljubom Pantović i svojim dečkom Pecom otišla u Crnu Goru.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Subotićeva je odsela u Bjeli, u kući svog novog, 20 godina starijeg izabranika, koji joj je čuvao ćerkicu dok se ona provodila sa majkom na plaži. Tada nam je otkrila poslovne planove.

- Rešila sam čime ću se baviti u životu! Neću da me pamte samo kao rijaliti zvezdu, definitivno postajem pevačica. Dogovorila sam snimanje pesama i već sam zakazala nekoliko nastupa za kraj avgusta - rekla nam je Subotićeva.

Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

- Imaću najveće hitove! Ma biću bolja od Kije, ali i od Lune. Razvaliću ih obe! Već imam menadžera, izabrala sam ljude koji će mi raditi numere, a i mama mi pomaže u svemu. I Peca me podržava u tome jer smatra da sam izabrala pravi put - samouvereno je poručila Aleksandra, koju smo prekinuli dok je razgovarala mobilnim telefonom sa saradnicima, koji su joj juče poslali da čuje dve pesme.

Novi zet je super

Ljuba je u Crnoj Gori upoznala novog Aleksandrinog dečka, za kog ima samo reči hvale.

Ljuba Pantović

Dejan Briza

Ljuba Pantović, Foto: Dejan Briza

 

- Peca je super. Lepo se slažemo. Dobar je prema Sandri, to mi je najvažnije. Svakako je bolji nego onaj šljam David Dragojević, s kojim je izgubila dve godine - rekla je Pantovićeva.

Pogledajte BONUS video:

Aleksandra saznala da je bačena bomba na kuću gde je njena ćerka, Subotićkina rekacija ŠOK!