Aleksandra Subotić
printscreen
Aleksandra Subotić

Masanori Jošida

Aleksandra Subotić, Foto: Masanori Jošida

Bivša zadrugarka, Aleksandra Subotić, uputila je oštre reči na račun učesnika "Zadruge", ističući da su njen nekadašnji dever i njegova šena, velika laž za javnost.

Zadrugarka prošle sezone rijalitija"Zadruga 2", otvoreno je i bez ustručavanja, za Rijaliti magazin, otkrila sve o bračnom paru Dragojević.

Sandra ističe da je ova sezona rijalitija teški promaša, jer se u njoj nalaze žene lakog morala i učesnici, koji nemaju mnogo toga da ponude.

PROČITAJTE JOŠ:

Subotićeva je još u rijalitiju "Parovi", bila na ratnoj nozi sa Dalilom i Dejanom Dragojević. Priča ovog para je laž upakovana za javnost, ističe Rijaliti zvezda.

- Dalila i Dejan nemaju šta da pokažu. Ušli su u "Zadrugu" ouni sebe i cela priča oko njeh je prepumpana. Oni su velika laž upakovana u mašnicu, a zapravo su veliko ništa. Dalila savršeno kontroliše Dejana, drži ga na uzici. Jaka je karakterno, a on je za nju dete koje se u nju zaljubilo. Svakako je Dejan bolji čovek od Davida, bar za vezu. Generalno, Dragojevići su za mene jako loši ljudi - priča Subotićeva za Rijaliti i nastavlja:

Dejan i Dalila Dragojević

Masanori Jošida/Alo!

Dejan i Dalila Dragojević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Dalila je dobila premiju, akoliko je ona dobra za njega, to je već pitanje - naglašava Sandra, i dodaje šta bi se dogodilo, da se ponovo susretne sa Dragojevićima u rijalitiju:

- Hvala Bogu, više sa tom porodicom nemam ništa. Kada bih ušla u "Zadrugu", oni bi to jedva dočekali, a ja bih se trudila da ih ne vidim. Bez mene ne postoji niko od njih. Dragojevići su, nažalost, neka moja veštačka tvorevina, sve bi činili da budu u centru pažnje, a ja bih ih kulirala - izjavila je za Rijaliti bivša učesnica.

Aleksandra posebno ističe Dalilinu naklonost ka drugim muškarcima, i napominje da idiličan brak sa Dejanom, napolju izgleda skroz drugačije bez kamera.

Dalila i Dejan

Screenshoot Instagram

Dalila i Dejan, Foto: Screenshoot Instagram

 

- Dalila voli da menja muškarce. Pre Dejana je imala petoricu u istoj sezoni. Ona je svesna situacije da bi, ukoliko nešto učini, bila osuđena od javnosti. Njoj je jako bitno da isfolira i da osvoji neko mesto u rijalitiju, tu je zbog para. Ono što radi napolju, to je ona, a pred kamerama se kontroliše - završila je superfinalistkinja prošle sezone rijalitija "Zadruga" za Rijaliti magazin.

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!

 

Komentari (3)

Myra

22.10.2019 10:08

Aleksandra, čemu komentari o Dalili i Dejanu, pa ti si bila u Zadruzi 2, nikad se oni nisu uključili u program niti davali bilo kakve izjave o tebi,tvojoj mami, tati..... "Nešto si brzo zaboravila Davida", ne voliš Dragojeviće, a klela si se u Biljanu.

krkana

22.10.2019 10:29

odakle ova sad sta prica peco sta je ovo.

miki

22.10.2019 11:28

Peco stezi otkinuce se