Aleksandra Subotić
Masanori Jošida/Alo!
Aleksandra Subotić

Masanori Jošida

Aleksandra Subotić, Foto: Masanori Jošida

Zamršeni odnosi porodice Subotić dobiće novi obrt u trenutno aktuelnoj sezoni "Zadruge".

Aleksandra je, nakon nekoliko sezona "Parova", prešla u konkurentski rijaliti, a ubrzo su se na imanju u Šimanovcima našli i njeni roditelji: Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

Majka i ćerka su se izmirile pred kamerama, ali je, po napuštanju rijalitija, prekinut odnos ćerke i oca, budući da je Karađore bez Subotićkinog znanja odveo unuku Magdalenu da upozna oca Aleksandra Čabarkapu.

- Totalno me bojkotuje. Zovem je, ali mi se ne javlja na telefon. Ni na rođendan me nije zvala, a Magdalenu nisam video dva meseca - požalio se Subotić.

PROČITAJTE JOŠ:

- Jedini kontakt koji imam sa Aleksandrom je preko Nebojše Bojovića. On mi ispriča šta se dešava. Pravi je gospodin. Peca mi se, takođe, ne javlja, pa neću više ni da ga zovem. Aleksandra je sada pod uticajem majke, Ljuba joj je šef. Ja sam sada zao, pokvaren, i najgori čovek na svetu. Svaki put kada je bila pod njenim uticajem, nije izašlo na dobro, a neće ni sad - dodao je Karađorđe, pa zaključio:

Karađorđe Subotić

Nenad Vujanović/Alo!

Karađorđe Subotić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Uskoro i ona i ja ulazimo u rijaliti, pa ćemo se tamo sresti, pogledati se u oči i razjasniti sve. Ona ne želi da uđe, ali mora, jer se prethodnim ugovorom obavezala na to. Ako ne uđe, mora da plati penale od 50.000 evra koje nema, a čisto sumnjam da će Peca baš toliko iskeširati!

Aleksandra Subotić

Printscreen/instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen/instagram

BONUS VIDEO:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!

 

Ivan Gavrilović brutalno izvređao Daru Bubamaru: Ona je ku*va koja gura prste u polni organ!

AUTOR: Stars/J.I. DATUM I VREME: 25.10.2019. 23:00 Šok! Ivan Gavrilović, Foto: Masanori Jošida/Alo! Dara Bubamara potkačila je nekoliko svojih kolega, među kojima je i Ivan Gavrilović, rekavši da oni ne postoje na muzičkoj sceni, na šta joj je on žestoko uzvratio. "ISPIRAJU MU ŽELUDAC, NA INFUZIJI JE" Bojan Tomović pokušao da izvrši samoubistvo, evo kako je sada!

 

Komentari (4)

Ivana

26.10.2019 11:19

Ooohhh sta je za Pecu ta suma????Ako nezeli da mu se devojka blamira u rijaliriju,bolje da plati,jer se zna da ima lovu i za nju je spreman za sve.

juca

26.10.2019 11:31

peco plati I nepustaj.

Kalimero

26.10.2019 13:36

@juca - Jos je neko i platio pa ce i ona. Ne sumnjam da bi ovaj koji se za oca predstavlja voleo da je vidi u rijalitiju. Ne dao Bog ovakvog "oca" nikome. Ovaj neradnik bi da ga neko izdrzava.

Kalimero

26.10.2019 13:28

Nedao Bog ovakvog nikome za oca.15 god. detinjstva svoje dece proveo po zatvorima a sada mu kao fali unuka, koju nije video navodno dva meseca. Njemu i bratu mu dete sluzi za reklamu. Ovaj neradnik ocekuje da ga dete izdrzava.