Aleksandra Subotić
Dejan Briza/Alo!
Aleksandra Subotić

Dejan Briza/Alo!

Aleksandra Subotić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić dobila je ponudu da bude učesnica "Zadruge 3", ali zasad je nije prihvatila. Kako se navodi, Subotićeva je rešila da se posveti ćerki Magdaleni, pa bi ovu sezonu rijalitija preskočila.

A mnogi misle da je i zbog toga što je ogročena na njih još od prve sezone, jer nisu ispoštovali sve uslove koji su bili dogovoreni.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Aleksandra stvarno uživa u pravom životu. Ponovo je srećna u ljubavi, ima dragocene trenutke sa porodicom, a posebno sa ćerkom Magdalenom, i sama pomisao na rijaliti-šou i zatvoreni prostor joj stvara nelagodu. Istinski bi želela da se odmori od kamera i da se posveti ćerki, sa kojom zbog rijalitja poslednjih godina nije mogla mnogo vremena da provodi. Ona ove godine kreće u predškolsko i to je važna stvar za nju, pa bi Aleksandra najviše zbog toga želela da bude uz Magdalenu. Još uvek nije poznato u kojem gradu će ići u predškolsko, jer Aleksandra nije sigurna da li da nastavi život u Novom Sadu, gde joj živi sadašnji dečko Peca, ili da se vrati u srpsku prestonicu - navodi izvor blizak Subotićevoj, a zatim se oglasila i ona sama i potvrdila priču:

Aleksandra Subotić

Screenshot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshot Youtube

 

Marina Visković za dlaku izbegla napad ajkule opet! Bila je od mene udaljena svega par metara!

AUTOR: Pink/G.T. DATUM I VREME: 29.08.2019. 13:25 Strahovala za život! Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram Popularna pevačica Marina Visković tokom letnjeg odmora u Majamiju i Las Vegasu doživela je traumatično iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Naime, dok je plivala, iznenada je ugledala ajkulu, a tek kada se domogla obale, shvatila je da se tada najviše uplašila.

 

- Magdalena polazi u predškolsko, pa iz tog razloga ne bih ulazila u rijaliti - rekla je Aleksandra kratko povodom ove priče.

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić se udaje za razvedenog čoveka?! Beba stiže uskoro, evo šta se dešava sa Rastom!

 

Komentari (1)

Marko

30.08.2019 00:04

Nema potrebe više da ulazi u rijaliti.