Aleksandra Subotić
printscreen
Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić se nakon disvalifikacije iz Zadruge upustila u ljubavnu vezu sa izvesnim Pecom.

Iako, Ljubina i Karađorđeva ćerka očigledno uživa u vezi sa njim, mnogi su je prozivali da je našla starijeg dečka i to onog koji ima novca.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako bi svima zapušila usta, ona je podelila jednu fotku na kojoj je napisala jedan detalj iz njihovog ljubavnog života, listo kako bi hejterima zapušila usta!

Stanija se oglasila nakon što ju je Tomović javno ISPLJUVAO! Ovo joj nikada neće oprostiti! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 12.08.2019. 07:24 Zaboravila ga? Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram Starleta Stanija Dobrojević započela je ljubavnu u romansu sa Vladimirom Tomovićem, koja se nije slavno završila. ZAVRŠILA KOD LEKARA? Maja Marinković trudna?! Onesvestila se i osetila čudne simptome!

- Hoću kod moga kavaljera, ruže, maniri, rivijera... U krevetu posle ume da pretera ... - napisala je Subotićka. Nakon debakla od veze i sramote koju je doživela u Zadruzi 2 sa Davidom Dragojević, Aleksandra nije krila sreću koju oseća sa novim partnerom.Sa Davidom nije imala seks po 6 meseci, a sada Peca zna malo i da pretera. Emocije tinjaju, a na Aleksandri se vidi da je napokon zadovoljna žena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Aug 11, 2019 at 10:12am PDT

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (2)

kosa

12.08.2019 11:53

udara peco jos junacki zna covek iskustvo je tu.

HARLEKIN

12.08.2019 14:09

Ovo je sve samo ne zadovoljan izraz lica,nekako izgleda očajno,kao da bi zaplakala,pokušaj glume da je srećna.Nije sreća para puna vreča.