RASKRINKANA! FOLIRA VEZU SA MATOROM?! Zorica napala Sanju, preti joj TUŽBOM: Ližeš pi*ku na silu! Je*eš se napolju za 250 evra, a ovde glumiš da si lezbijka!

Pale teške uvrede.

Sanja i Zorica
Sanja i Zorica, Foto: Screenshoot Youtube

Sanja Stanković i Zorica Marković posvađale su se zbog noža i viljuške, a zbog njihove žestoke svađe intervenisalo je i obezbeđenje.

 

- To je već drugi put da me otkucaš ni krivu ni dužnu! Sjaši s mene, nemoj više da mi se obraćaš! Ti lažeš sve u životu! Prvo lažeš devojku sa kojom si! - vikala je Zorica na Sanju.

- Licemerna si! Lažeš! Vidim da na gluposti lažeš! - uzvratila je Sanja.

- Od danas se ne podnosimo, jer ti si jedan folirant! Foliraš Matoru i foliraš sve! Bolje ti je ćuti, da ne progovorim šta sve znam! Je*eš se napolju, a ovde glumiš da si lezbijka! - govorila je Zorica Sanji, a ona joj je vikala da laže.

- A ti plaćaš mlađe momke da te je*u, jer niko neće da te je*e! Zašto su ti prebili sina?! Samo kažem ono što sam čula, da dugujete 15.000 evra i da je zbog toga dobio batine! - rekla joj je Sanja.

- U katalogu si, srce moje! Moraćeš da dokažeš to na sudu! Je*eš se za 250 evra! Sva si plastična! - rekla joj je Zorica.

- Malo više od toga! - rekla je Sanja. Obezbeđenje je došlo, a svađa uz teške uvrede se i dalje nastavila.

 

- Da nije Matore, ti ne bi ni postojala! Urami ovoj ženi sliku umesto slave koju slaviš, što te dovela u rijaliti! Zaljubila se, a ti se je*eš sa muškarcima, a ovde pričaš da si to što nisi! Praviš od sebe lezbijku, a nisi lezbijka. Ti si spremna na sve. Ja ne ližem pi*ku ženama, a ti ližeš. I to na silu! Sva si fejk! - nastavljala je Zorica.

 

- Ja sam ovde došla da komentarišem, isto kao i ti. Ja ne lažem, rekla sam da sam videla da je nož kod tebe. Ne lažem da sam lezbejka, to bi ti volela! Videla sam od tebe - rekla je Sanja.

Sanja i Zorica
Sanja i Zorica, Foto: Screenshoot Youtube

- Prevarila si narod i u prvoj sezoni, samo da bi opet došla ovde! Prevarila si i ovu Jovanu, folirantkinjo jedna! Za bolje i nisi! - na kraju je rekla Zorica.

Pogledajte i drugi snimak:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi