Zoki Šumadinac
Alo/ Jošida Masanori
Zoki Šumadinac

Alo/ Jošida Masanori

Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Masanori

PROČITAJTE JOŠ:

 

- On je neviđeni prevarant! Morate mu stati na put po svaku cenu, inače će biti još žrtava - kaže estradni menadžer G. G. (ime i prezime poznato redakciji).

- Šumadinac potiče iz sela Natalinci kod Topole, odakle je faktički bio prinuđen da ode jer ga svi meštani znaju kao prevaranta! Preselio se u Gornji Milanovac, gde je prvih nekoliko godina iznajmljivao stan u centru grada, na drugom spratu iznad kafića. Lično sam odlazio tamo sa prijateljicom koja je imala problem. Od jedne sobe napravio je malu crkvu! Sećam se da su ikone, brojanice, krstovi bili okačeni posvuda i tu smo ostavljali novac. Tokom seanse, Zoran je uključivao kamere na nekoliko telefona, navodno radi uklanjanja negativne energije. Prijateljica je imala problem i svaki put mu je ostavljala po 100 evra, a i ja sam ponekad. Kada smo shvatili da od toga nema vajde, tražio sam nazad naš novac. Prvo nije hteo da vrati, da bih mu zatim zapretio i morao je da nam da sve do dinara. Takođe se sećam da su klijenti svaki put u redu čekali u dnevnoj sobi - otkriva poznati menadžer, koji je insistirao na anonimnosti i dodaje kako se Šumadinac za kratko vreme obogatio.

Zoki Šumadinac

Alo/ Jošida Manasori

Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Manasori

Šumadinac je sve negirao s opravdanjem da su ljudi ljubomorni na njegov uspeh i popularnost, te da mu smeštaju lažne priče.

PREPORUČUJEMO I:

 

Zoran Šumadinac tvrdi da stan nije zaradio varajući ljude, već da je nekretnina poklon od žene kojoj je rešio životne probleme svojim moćima.

- Taj stan mi je poklonila žena iz inostranstva zato što sam joj mnogo pomogao u životu. Rešio sam joj poslovne probleme, kao i zdravstvene, i ona je odlučila da mi pomogne. Uvek smo u kontaktu i bićemo jer je ja izuzetno cenim i poštujem. Ona dolazi kod mene i ja i moje dete idemo kod nje - rekao je Šumadinac za "Kurir".

Komentari (1)

kole

15.04.2019 09:11

zoran je mala maca za azarica.