Bane i Zerina
printscreen
Bane i Zerina

printscreen

Bane i Zerina, Foto: printscreen

Bane Čolak je u "Zadrugu" ušao zabrinut jer mu opasni momci iz Sarajeva prete zbog veze sa Zerinom Hećo, koja se s njim uselila u Pinkov rijaliti.

Užičanin je pred početak šoua izjavio da je poslednjih dana pred karantin proživeo pravi pakao jer mu je rečeno da će ga zaklati ako ne ostavi starletu. Njega pojedinci ne žele da prihvate jer je druge vere.

Pročitajte još:

- To je pakao. Pretnje su mi stizale sa svih strana. Ne znam kako su pronašli moj broj telefona, ali su me neki ljudi iz Sarajeva zvali i zapretili mi da ću završiti tri metra pod zemljom ako ne ostavim Zerinu. Pretili su mi da će mi odrubiti glavu, zaklati me, vaditi organ po organ i bacati na ražanj, kao i to da će me na kraju spaliti. Nije mi bilo svejedno kada sam sve to slušao. Kakvi su to ljudi? Zašto im ja smetam - pitao se Čolak.

On kaže da i pored ozbiljnih pretnji zbog kojih nije mogao noćima da spava ne odustaje od želje da se oženi Hećovom.

- Ona je samo moja i božja. Oženiću se njom i napraviti svadbu u centru Sarajeva i Beograda. Prijatelji mi kažu da sam prodao veru, ponižavaju me, vređaju Zerinu, ali ja je volim takvu kakva jeste i znam da ćemo nas dvoje imati sjajnu budućnost. Ne smeta ni njena prošlost, već samo želim da nam bude lepo. Ne slušam šta drugi pričaju, a mogu da prete, ja je neću ostaviti ni za živu glavu. Moraće zaista da me ubiju da bi me rastavili od nje - poručio je Čolak i dodao da pretnje nikada nije prijavio policiji, ali će to učiniti ako nastave po njegovom izlasku iz "Zadruge".

Komentari (2)

mish

11.09.2018 09:33

sta li ti je dala da popijes da mi je znati??

nada

11.09.2018 11:39

A kada se Zadruga zavrsi svako na svoju stranu kao i ostali parovi iz prve !!!!!!!!!!