Miljana Kulić, Marko Miljković
Printscreen
Miljana Kulić, Marko Miljković

Printscreen

Miljana Kulić, Marko Miljković, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Sujeta mu je povređena, jer mi je Maja sinoć ispričala da neće sa ovim slepcem da bude. Kad nije mogao da ti se digne na nju. Ti si besposleni gmizabac i imbecil", vređala ga je Miljana.

Kako se Miljana popela na Markov krevet, njega je to izvelo iz takta, pa je počeo da skače po njenom i počeo je da šutira njen jastuk. Potom skinuo posteljinu i njom obrisao pod, a potom je to isto Kulićeva uradila i sa njegovom posteljinom.

Miljana je na nekoliko trenutaka izašla iz spavaće sobe i ponovo se vratila u Markov krevet, a kako ona ne bi ostala tu, Marko je ispolivao krevet u kom je bila, a potom i sve ostale koji su bili tu.

"Juče sam raskinuo sa devojkom, ona danas hoće da mi se uvuče u krevet. Je*aću te sa slašću u mozak. Samo zato što si bila trudna, štedeo", vikao je Marko.

"U "Zadruzi" si bio moja prikolica, moja parazit. Kuvao si mi spremao, kuvao kafu. Sve što mi je trebalo ti si radio", pričala je Miljana.

Miljana požalila svojoj majci Mariji Kulić zbog toga, ona se umešala, pa pokušala da smiri tenziju. Ova situacija je iznervirala mnoge zadrugare, pa je u spavaćoj sobi nastao pravi haos.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

 

Komentari (1)

Manja

15.10.2018 11:14

Izbacite tog imbecila Miljanu. Gadi nam se da je gledamo!