Zerina Hećo
Screenshoot Instagram
Zerina Hećo

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Još veća jeza mnoge je prošla kada su shvatili da se na taj način suočila sa svojim strahom, da joj se teška bolest iz mladosti ponovo vraća.

"Stanje je takvo da imam aritmiju srca. Početak anoreksije, aritmiju srca, oštećenu jetru, kolaps organizma. Čekamo rezultate biopsije... Savet lekara je da se hospitalizujem, ali nisam mogla zbog ćerke. Pola godine smo bile razdvojene, a drugo ne bih više mogla da podnesem taj zatvoren prostor. Smršala sam preko 20 kilograma, hranim se infuzijama", govorila je dalje Zerina.

Zerina Hećo

Printscreen

Foto: Printscreen

Bivša zadrugarka sa 14 godina imala je tumor creva koji je operisala već tri puta, a sada se iznova sumnja na probleme tog tipa.

"U toku boravka u rijalitiju, kada se dešavao kolaps organizma, kada su me vozili u državne bolnice, isto je bio predlog da ostanem na lečenju u bolnici", prisetila se ona.

"Moje stanje bilo je sve gore i gore. Pred izlazak (iz rijalitija) sam primetila kvržicu ispod leve dojke, sasvim slučajno. Prijavila sam to produkciji", ispričala je ona.

Dok bije bitku za zdravlje i čeka nalaze biopsije, napominje da rijaliti igra nije za svakoga te da, po njenom mišljenju, čovek koji je iole iskren i normalan može samo da prođe kao ona.