Bane i Zerina
printscreen
Zerina

printscreen

Zerina, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njenom majkom Sanelom, koja je veoma teško podnela sve što se izdešavalo. Kako je Bane Čolak bio prvi koji je potrčao da teši Zerinu nakon svega, pitali su njenu majku da li je to bilo ono čime je Čolak ucenjivao njenu ćerku sve vreme...

- To je ta ucena sa Banetove strane. Ona nije želela o tome da priča jer joj ne treba ničije sažaljenje. Očekivala sam da će to doći od Baneta jer je stalno išao za njom i pretio da će reći. Trpela ga je ovoliko dugo jer se bojala da će da progovori. Barem se završila agonija ucenjivanja. Znalo je to dosta ljudi, ali su ćutali o tome. Bane je iskoristio njenu slabost. Zerina sinoć nije imala snage, sedela je zakucana, nije znala gde se nalazi a on je uzima za ruku i smiruje je. Strašno je što posle svega što je preživela da koristi njenu nemoć - rekla je Zerinina majka i osvrnula se na Aleksandru Subotić od koje je sve poteklo:

Kako kaže, strahuje da pogleda kako Zerina sada izgleda, a i sama priznaje da joj je zbog svega pozlilo:

- Završila sam sinoć u hitnoj. Strah me je da pogledam u kakvom je stanju Zerina sada jer sam noćas videla dovoljno. Ne znam kako će nastaviti posle svega ovoga - zaključila je Sanela koja je istakla da je ovo poslednji intervju koji će dati o ovom stresnom događaju.